Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj egyeseknek, ha egy nő sok pasival volt? Miért
kell leku. zni?
szerintem elég gáz ha valaki emiatt elítél egy csajt!!!
főleg ha tényleg normális keretek között jött össze több pasival...mármint úgy értem h több tartós kapcsolata volt és nyilván élt velük nemi életet de még az sem gáz szerintem ha akadt 1-2 egy éjszakás, emberek ez már nem a múlt század hanem a jelen és ha nem viszi túlzásba a nő akkor egyáltalán se kurv@ se rib@nc!!!!! csak mindenki élvezi az életet és ki az a hülye aki kihasználja a lehetőséget egy jó kis szexre?? Éljen a hedonizmus emberek könyörgöm!!!!
2009. jún. 10. 21:44
vagyis *nem használja ki
:P
2009. jún. 10. 21:45
Szerintem is egyszer élünk!
2009. jún. 10. 21:53
Tök mindegy, ezek a mai kislányok,lányok,nők közül némelyik már annyira buta, hogy akkor is lek*rvázza a másikat, hogyha csak szép és tetszik a férfiaknak. Tehát ezentúl tökmindegy, hogy hány pasival fekszik le, így is úgy is k*rva lesz. Irigylem azokat, akiknek van idejük azt nézni, ki hány fiúval fekszik le. Ha neki lenne szexuális élete a sajátjával foglalkozna, nem a máséval . :)
2009. jún. 10. 21:55
15/27 A kérdező kommentje:
"Ha neki lenne szexuális élete a sajátjával foglalkozna, nem a máséval" Ezt nagyon jól eltaláltad, ott a pont. :)
Amúgy köszi a válaszokat, örülök, hogy nem mindenki olyan korlátolt, mint egyesek...
Azért sok mindentől függ, hogy mitől lesz egy ilyen nőből k*rva. Lehet, hogy sose csal meg senkit, nem viszi rögtön az ágyba a partnerét, hanem egyszerűen csak sokszor éri csalódás, aztán szakítás, új szerelem. Attól még nem rib@nc. A Rib@ncság szerintem ott kezdődik, ha a csaj fűvel-fával lefekszik, mindenféle érzelem nélkül, pusztán azért, mert épp szex kell neki (rosszabb esetben pénz).
2009. jún. 10. 22:06
17/27 A kérdező kommentje:
"A Rib@ncság szerintem ott kezdődik, ha a csaj fűvel-fával lefekszik, mindenféle érzelem nélkül, pusztán azért, mert épp szex kell neki"
De ez miért baj? Mármint neked (vagy másoknak)?
Mert bármennyire is szeretnék sokan, a férfiak és a nők nem egyformák, így mindigis meg lesznek egymástól különböztetve. Például ebben is.
2009. jún. 10. 22:16
22:06 vagyok, és nem nekem baj, hanem annak, aki össze-vissza dug mindenkivel. A szex a szerelem kifejezésének az legintimebb módja, és elég gáz, ha valaki csak a biológiával meg az ösztönökkel tudja összefüggésbe hozni. Ilyen is létezik, így csinálják az állatok. Aki egy szintre akar velük kerülni, annak kívánok minél több eseménydús éjszakát minél több partnerrel! :)
2009. jún. 10. 22:38
20/27 A kérdező kommentje:
Amúgy megkérnék mindenkit, hogy amíg a véleményét írja le valaki, addig ne pontozzátok már le! Köszi!
Kapcsolódó kérdések: