Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fáj egyeseknek, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj egyeseknek, ha egy nő sok pasival volt? Miért kell leku. zni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 21:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%

szerintem elég gáz ha valaki emiatt elítél egy csajt!!!

főleg ha tényleg normális keretek között jött össze több pasival...mármint úgy értem h több tartós kapcsolata volt és nyilván élt velük nemi életet de még az sem gáz szerintem ha akadt 1-2 egy éjszakás, emberek ez már nem a múlt század hanem a jelen és ha nem viszi túlzásba a nő akkor egyáltalán se kurv@ se rib@nc!!!!! csak mindenki élvezi az életet és ki az a hülye aki kihasználja a lehetőséget egy jó kis szexre?? Éljen a hedonizmus emberek könyörgöm!!!!

2009. jún. 10. 21:44
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

vagyis *nem használja ki

:P

2009. jún. 10. 21:45
 13/27 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is egyszer élünk!
2009. jún. 10. 21:53
 14/27 anonim ***** válasza:
89%
Tök mindegy, ezek a mai kislányok,lányok,nők közül némelyik már annyira buta, hogy akkor is lek*rvázza a másikat, hogyha csak szép és tetszik a férfiaknak. Tehát ezentúl tökmindegy, hogy hány pasival fekszik le, így is úgy is k*rva lesz. Irigylem azokat, akiknek van idejük azt nézni, ki hány fiúval fekszik le. Ha neki lenne szexuális élete a sajátjával foglalkozna, nem a máséval . :)
2009. jún. 10. 21:55
 15/27 A kérdező kommentje:

"Ha neki lenne szexuális élete a sajátjával foglalkozna, nem a máséval" Ezt nagyon jól eltaláltad, ott a pont. :)

Amúgy köszi a válaszokat, örülök, hogy nem mindenki olyan korlátolt, mint egyesek...

2009. jún. 10. 21:58
 16/27 anonim ***** válasza:
47%
Azért sok mindentől függ, hogy mitől lesz egy ilyen nőből k*rva. Lehet, hogy sose csal meg senkit, nem viszi rögtön az ágyba a partnerét, hanem egyszerűen csak sokszor éri csalódás, aztán szakítás, új szerelem. Attól még nem rib@nc. A Rib@ncság szerintem ott kezdődik, ha a csaj fűvel-fával lefekszik, mindenféle érzelem nélkül, pusztán azért, mert épp szex kell neki (rosszabb esetben pénz).
2009. jún. 10. 22:06
 17/27 A kérdező kommentje:

"A Rib@ncság szerintem ott kezdődik, ha a csaj fűvel-fával lefekszik, mindenféle érzelem nélkül, pusztán azért, mert épp szex kell neki"

De ez miért baj? Mármint neked (vagy másoknak)?

2009. jún. 10. 22:14
 18/27 anonim ***** válasza:
Mert bármennyire is szeretnék sokan, a férfiak és a nők nem egyformák, így mindigis meg lesznek egymástól különböztetve. Például ebben is.
2009. jún. 10. 22:16
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
22:06 vagyok, és nem nekem baj, hanem annak, aki össze-vissza dug mindenkivel. A szex a szerelem kifejezésének az legintimebb módja, és elég gáz, ha valaki csak a biológiával meg az ösztönökkel tudja összefüggésbe hozni. Ilyen is létezik, így csinálják az állatok. Aki egy szintre akar velük kerülni, annak kívánok minél több eseménydús éjszakát minél több partnerrel! :)
2009. jún. 10. 22:38
 20/27 A kérdező kommentje:
Amúgy megkérnék mindenkit, hogy amíg a véleményét írja le valaki, addig ne pontozzátok már le! Köszi!
2009. jún. 10. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!