Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak tényleg jobban bejön a szoknya, mint a nadrág?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 13:13
12/27 anonim 

válasza:

Nekem mindkettő tetszik.:) 21/F
13/27 anonim 

válasza:

nekem a szoknya jobban bejön
32 F
14/27 anonim 

válasza:

Csak hogy ne legyen vita: se szoknya, se nadrág! :) Az az igazi:)
15/27 anonim 

válasza:

nadrák, szépen kirajzolódak a fenék és a lábak vonalai, de feszóljön ám! :)
16/27 anonim 

válasza:

én csaj vok, de én a nadrágot jobban szeretem xD elég sportos csaj vagyok és szeretek kényelems de jól álló ruhákban lenni... szerintem a nadrág is jól áll ha olyat választassz és kényelmes és nem kell arra figyelned hogy véletlenül be ne terpessz xD vagy ne mássz fel pl egy fára xD vagy akármi hülyeség ami eszembe jut xD de néha 10 alkalomból 9 en veszek fel szoknyát is xD :D mert am jó lenne csak nem érzem magam felszabadultnak benne :P
17/27 anonim 

válasza:

Szoknya!!! Egyértelmű!!! És fekete harisnya... lehetőleg harisnyakötővel :P
18/27 anonim 

válasza:

A válaszokból látszik, mindenkinek más jön be..
19/27 anonim 

válasza:

szoknya! mert abban igazán nőies egy nő
20/27 anonim 

válasza:

Mindenképpen Szoknya(legalább is nálam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!