Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van értelme várni a nászéjszak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme várni a nászéjszakáig az első szeretkezéssel?

Figyelt kérdés

No és miért ? (ha a válasz igen) ;)

Pro és konrta érveket várok mindazoktól akik várnak és azoktól is akik nem vártak

20/L

2009. jún. 8. 22:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

régen is csak azért volt dontos mert még nem találták föl a dns tesztet. ez az egész szüzesség dolog az örökség miatt volt fontos, semmi köze sincs a jókislányához.

szerintem a szex az egy nagyon jó dolog, szerintem márcsak azért is hülyeség várni vele, mert van egy bizonyos kor ami arra van (tinédzserkor) hogy kitapasztald a dolgokat, rájöjj hogy mi és hogyan, és megtanuld hogyan is működnek a párkapcsolati dolgok, amibe a szex is beletartozik, ha nem tanulod meg tinédzserkorban, akkor ez szerintem olyan mintha nemm lennél szobatiszta 10évesen. amúgy én ezért is ítélem el azt ha valaki 25 évesen még szűz, de ez már megint más tészta

2009. jún. 9. 05:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Van!
2009. jún. 9. 07:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak annyira mint lottózni.
2009. jún. 9. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!