Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme várni a nászéjszakáig az első szeretkezéssel?
No és miért ? (ha a válasz igen) ;)
Pro és konrta érveket várok mindazoktól akik várnak és azoktól is akik nem vártak
20/L

Nem sok értelmét látom. Ha valakit vallásosan neveltek, vagyis belenevelték, hogy a szex bűn, és csak házasság szentsége után lehet gyakorolni hááát... akkor tegye azt. Szerintem ő nem élvezi a szexet.
Ha valaki 35 évesen megy férjhez? Igaza van valakinek előttem, az élet nagyon rövid, élvezni kell azt a kicsit.
Másrészt pedig a rossz szex igenis válóok, simán szétbarmol egy amúgy kitűnő házasságot, és simán összetart egy szart.. viszont az is igaz, hogy aki vallási okból teszi ezt, annak a házasság is szent, szóval tűrni fog egy bűn rossz házasságot is, mert a válás is bűn..

Vallásos emberek is élvezik a szexet, inzultálva érzem magam... Viszont azt is gondolom, hogy nehéz meghúzni a határt, tehát ha házasságig nincs szex, akkor petting van? Vagy semmi? Ha semmi, az szörnyű lehet, nászéjszakán egymásnak esni minden tudás nélkül...
És az orál? Ugyanannyira belsőséges, mint a szex, tehát ha előtte a petting megy végig, az szerintem egy oktalan korlátozás, hogy szexet ne...

Az én párom, aki 26 évesen nősült a nászéjszakáig várt ... nem csak rajta múlt a dolog. Bár a feleség nem az első barátnője volt, ... Aztán, sehogyan se jött össze a dolog, és a nászéjszakát csak 2 hónap után "hálták el". És akkor a feleség megkérdezte - te most belém pisiltél? Amikor ezt elmondta nekem, három napig röhögtem rajtuk. Nem volt egy hosszú házasság, amin nem is csodálkozom.
Most 12 év távlatából azt mondja, bárcsak ne lett volna olyan félénk.
Amikor mi összejöttünk,8 v.9 éve, tehát, egy félénk, tinit kaptam, akinek mindent meg kellett tanítani. Nagyon szuper időszak volt, azóta is sokszor együtt készülünk a következő együttlétre.
Szerintem nincs értelme várni a nászéjszakáig, mert sok-sok jóból maradsz ki. És hát az élet oly rövid ...
köszönöm az eddigi válaszokat:) továbbiakat is várok ;)
(jaj ez a "te most belémpisiltél?" 5perce röhögök, bocsi :D)

Szerintem nincs értelme.
Egyrészt tényleg nagyon nehéz kibírni- főleg akkor, ha csak az egyik fél tartja magát ehhez az elhatározáshoz.
Másrészt pedig nehogy már az "életre szóló elkötelezettség" kapujában derüljenek ki a piszkos részletek, meg az eltérő igények.
Különben vannak olyan párok, akik szexuális téren egyszerűen nem passzolnak egymáshoz, és ez egy idő után úgyis kiütközik. Ez alatt nem azt értem, hogy a szexet tartom egy kapcsolat alapjának, de tény, hogy elég sokmindent befolyásol a szexuláis magatartás- és ezt szerintem jobb házasság előtt összehangolni.

"Te most belém pisiltél?"
hát ez k.urvanaaaagy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!