Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van értelme várni a nászéjszak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme várni a nászéjszakáig az első szeretkezéssel?

Figyelt kérdés

No és miért ? (ha a válasz igen) ;)

Pro és konrta érveket várok mindazoktól akik várnak és azoktól is akik nem vártak

20/L

2009. jún. 8. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme és nem tudom van-e aki kibírná. Nem a középkorban élünk, olyan kevés dolog van amit élvezhetünk és jó, hát szeretkezzünk.
2009. jún. 8. 22:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez csak egy berögződés, régen arra szolgált, hogy a nők becsületét "tisztázza". Régen hatalmas bűn volt, ha valaki nem szűzen ment férjhez. Ez valószínűleg abból alakulhatott ki, hogy abban az időben a nők házimunkát végeztek, a férfiak voltak a kenyérkeresők, és védekezés sem volt jóformán, így házasság előtt ha valaki teherbe esett, az nagy bajban volt, nem is csak az ellátás miatt, hanem a sok buta egymást leső ember miatt, akik utána tönkretették az életét. Ma szerintem felesleges várni. Amikor két ember úgy éri szereti egymást, akkor még a házasság, mint papír sem szükséges az élethez :)
2009. jún. 8. 22:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok értelmét látom. Ha valakit vallásosan neveltek, vagyis belenevelték, hogy a szex bűn, és csak házasság szentsége után lehet gyakorolni hááát... akkor tegye azt. Szerintem ő nem élvezi a szexet.

Ha valaki 35 évesen megy férjhez? Igaza van valakinek előttem, az élet nagyon rövid, élvezni kell azt a kicsit.

Másrészt pedig a rossz szex igenis válóok, simán szétbarmol egy amúgy kitűnő házasságot, és simán összetart egy szart.. viszont az is igaz, hogy aki vallási okból teszi ezt, annak a házasság is szent, szóval tűrni fog egy bűn rossz házasságot is, mert a válás is bűn..

2009. jún. 8. 22:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
én nem vártam, mert a házasság szerintem egy értelmetlen dolog és nem tervezek ilyet, ettől független boldog párkapcsolatban élek, az hogy szeretsz valakit, nem a puccos vagy nem puccos lagzin múlik
2009. jún. 8. 23:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Vallásos emberek is élvezik a szexet, inzultálva érzem magam... Viszont azt is gondolom, hogy nehéz meghúzni a határt, tehát ha házasságig nincs szex, akkor petting van? Vagy semmi? Ha semmi, az szörnyű lehet, nászéjszakán egymásnak esni minden tudás nélkül...

És az orál? Ugyanannyira belsőséges, mint a szex, tehát ha előtte a petting megy végig, az szerintem egy oktalan korlátozás, hogy szexet ne...

2009. jún. 8. 23:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom, aki 26 évesen nősült a nászéjszakáig várt ... nem csak rajta múlt a dolog. Bár a feleség nem az első barátnője volt, ... Aztán, sehogyan se jött össze a dolog, és a nászéjszakát csak 2 hónap után "hálták el". És akkor a feleség megkérdezte - te most belém pisiltél? Amikor ezt elmondta nekem, három napig röhögtem rajtuk. Nem volt egy hosszú házasság, amin nem is csodálkozom.

Most 12 év távlatából azt mondja, bárcsak ne lett volna olyan félénk.

Amikor mi összejöttünk,8 v.9 éve, tehát, egy félénk, tinit kaptam, akinek mindent meg kellett tanítani. Nagyon szuper időszak volt, azóta is sokszor együtt készülünk a következő együttlétre.

Szerintem nincs értelme várni a nászéjszakáig, mert sok-sok jóból maradsz ki. És hát az élet oly rövid ...

2009. jún. 8. 23:14
 7/13 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat:) továbbiakat is várok ;)

(jaj ez a "te most belémpisiltél?" 5perce röhögök, bocsi :D)

2009. jún. 8. 23:32
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs értelme.

Egyrészt tényleg nagyon nehéz kibírni- főleg akkor, ha csak az egyik fél tartja magát ehhez az elhatározáshoz.

Másrészt pedig nehogy már az "életre szóló elkötelezettség" kapujában derüljenek ki a piszkos részletek, meg az eltérő igények.

Különben vannak olyan párok, akik szexuális téren egyszerűen nem passzolnak egymáshoz, és ez egy idő után úgyis kiütközik. Ez alatt nem azt értem, hogy a szexet tartom egy kapcsolat alapjának, de tény, hogy elég sokmindent befolyásol a szexuláis magatartás- és ezt szerintem jobb házasság előtt összehangolni.

2009. jún. 9. 00:32
 9/13 anonim ***** válasza:

"Te most belém pisiltél?"

hát ez k.urvanaaaagy:D

2009. jún. 9. 01:01
 10/13 anonim válasza:
semmi értelme várni. hogyha nincs meg az összhang köztetek, jobb ha minél előbb kiderül.
2009. jún. 9. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!