Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, szexi vagy visszataszító a kilógó kisajak?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!
:)
2009. jún. 7. 21:36
41/43 1972madsen válasza:
Kifejezetten vadító , legalábbis én megőrülök érte, az úgynevezett bébipuncitól pedig irtózom , olyan mint egy kislányé.
42/43 Lányka555 

válasza:

Nekem is kilóg. Én már lassan undorodtam magamtól. Aztán az akkori barátom kezdte észre venni, hogy valami miatt nem annyira kívánom a szexet... és elkezdtünk róla beszélgetni. Amikor elmondtam neki,hogy az zavar, hogy nekem kilóg... furcsán nézett adott egy puszit elmosolyodott és ezt mondta:
Hát... úgy szeretlek ahogy vagy. Az meg a másik nekem így jobban is teccik... gondolj csak bele többet látok belőle anélkül, hogy hozzá nyúlnék. :)
Azóta egyre nőt az önbizalmam... már új barátom van és ő is mondta, hogy imádja... Már lassan kezdem ln is megszeretni. Eddig megakartam műttetni de már eszemben sincs.
43/43 anonim 

válasza:

Sexy ! Én részemről teljesen odáig vagyok értük, legszebb legjobb :)
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!