Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, szexi vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, szexi vagy visszataszító a kilógó kisajak?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is írjatok!

:)

2009. jún. 7. 21:36
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
95%

Én is attól paráztam, hogy mi lesz, ha meglátja a barátom, hogy kilóg a kisajkam, tuti kiröhög majd, meg Úristen, minden lesz ott. Aztán semmi. Azt mondta, hogy punci, és így jó, mert az enyém. Amíg nem mozog külön, és kezd el beszélni, akkor nem zavarja, hogy kilóg az a kisajak. Azóta én sem tartom visszataszítónak. Szóval nyugi, nem ciki vagy ilyesmi. Ha mégis ezért panaszt emel egy férfi, akkor meg lehet tőle kérdezni, hogy mi a fontosabb, az, hogy most ott kilóg a kisajkad, amiről nem tehetsz, gondolom nem plasztikáztattad ilyenre, vagy pedig TE vagy a fontos.

19/L

2009. jún. 7. 22:27
 12/43 anonim ***** válasza:
96%

tejóég...aki azt írja hogy visszataszító az mit csinálna, ha először meglátná élete szerelme punciját és az egyik kisajka kilógna a másik meg nem?! kidobná?! elküldené plasztikáztatni?! vagy mit?! nehogy már ez legyen a sorsdöntő....az csak egy testrész!!!! komolyan nem tudom felfogni....

20/l

2009. jún. 7. 22:33
 13/43 anonim ***** válasza:
95%

Biztos leharapná, hogy nezavarja a kis összképét.Akit zavarna, biztos csak azért van a barátnője, hogy egy jókis mutogatós tárgy legyen a haverjainak.Vagy fél, hogy egyszer rákacsint.

:DD :3

2009. jún. 7. 23:12
 14/43 anonim ***** válasza:
12%
visszataszító. 31/F
2009. jún. 8. 05:44
 15/43 anonim ***** válasza:
33%

már ne is haragudjanak a lepontózó kiálló puncijú kis p*csák, persze hogy senki sem tehet róla, nem is erre irányult a kérdés, hanem arra hogy tetszik-e vagy sem.

mindenkinek más az ízlése. ez olyan mintha azt kérdezték volna, hogy neked bejön quasimodo? vagy esetleg brad pitt? nem kell megsértődni ezen meg túldramatizálni, különben is senki sem úgy keres párt, hogy most kiáll-e vagy sem. ne legyetek már ennyire idióták!

2009. jún. 8. 17:14
 16/43 anonim válasza:
66%
Nekem nem tetszik, lehet pont azért, mert nekem is olyan! Viszont az biztató, hogy nem csak én vagyok ezzel így!:D 19/L
2009. júl. 14. 19:06
 17/43 anonim ***** válasza:
9%
ha nagyon lóg akkor visszataszító
2009. júl. 27. 20:41
 18/43 anonim ***** válasza:
20%
14/f
2009. júl. 27. 20:41
 19/43 anonim válasza:
85%
Szerintem tök szexi, szívesen szopogatnám a tiedet is ha szeretnéd;) 22/F
2009. júl. 27. 21:12
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök normális...az én páromnak is ilyen...és így is tök guszta én nagyon szeretem

28/f

2009. júl. 27. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!