Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, szexi vagy visszataszító a kilógó kisajak?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!
:)
2009. jún. 7. 21:36
31/43 anonim 

válasza:

Szívesen nyalogatnám azokat a lányokat akiknek,kilógós a puncijuk! Szerintem örülhettek ennek a kivételes adotságnak nagyon erotikus!
32/43 anonim 

válasza:

Hát ezt nem gondoltam volna ennyi pasinak bejön, az én pasimnak is bejön mert nekem is kilóg, de most hogy ezt olvasom kezdek rájönni kivételes vagyok nem átlagos és ez nem hátrány 28N
33/43 anonim 

válasza:

nekem is ilyen van és utálom... legszívesebben megműteném, de arra meg nem akarom rászánni magam... annyira sok ideget nem szednének ki, mert ott nekem már szinte érzéktelen, az állandó dörzsölődéstől... nagyon kilóg, utálom----
34/43 anonim 

válasza:

Én nem tudom,nekem is ilyen van.Engem zavar...:S:S
35/43 anonim válasza:
yuppi nem vagyok egyedü:)...először nekem is visszataszitónak tűnt,dehát ha ilyen sok fiú szereti akkor nem gáz(tisztelet a kiv)remélem én is olyan pasit fogok majd ki,aki nem undorodik az ilyesmitől
13/L
36/43 anonim 

válasza:

Az én kisajkaim is lógnak és sokáig nagyon szégyelltem, de amióta tudom, hogy ez egy természetes dolog és nagyon sok lánynak ilyen, azóta semmi bajom nincs ezzel, sőt amióta tudom, hogy sok férfinak ez tetszik, azóta még örülök is annak hogy ilyen és sosem műttetném meg. 18/L
37/43 anonim válasza:
sziaaa. szerintem semmi ciki vagy gáz nincs benne. én is féltem de ha az akivel lefekszel szeret leszarja:) semmiben nem gátol ugyanugy fogod élvezni mint más:) ugy jó és szép ahogy van.!!!és látod nem vagy egyedül:)
38/43 anonim válasza:
A kilógó kisajak a világ legizgatóbb dolga! (41 éves ffi)
39/43 Franszoar válasza:
Nem visszataszító nekem is sajnos nagyobb és igazság szerint nem a kinézete zavar, hanem a vele járó kellemetlen problémák amit gondolom te is érzékelsz. Én már írtam kérdést ugyan erre a téma köre de senki nem írt semmit, pedig ugyan ehhez a témához lett volna kérdésem.Te nem is akarsz rajta változtatni? Nem zavar?
40/43 anonim 

válasza:

Küldj képet róla...
Én imádom ha kilóg, azt is ha nem. Enged és bebizonyítom h. nekem bejön minegyik fajta, ha neked nem tetszik...
Lányok írjatok pm-et. (csak a Cigók ne írjanak!!!)
Engem az zavar ha "erdőben" van.
/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!