Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túl "régimódi"?
Nem értem a mai lányokat. Sokan vannak úgy vele hogy elvesztik a szüzességüket 1 hónap járás után. Csak szerintem korai ez? Mármint úgy értem hogy elméletben egy lánynak fontosnak kellene hogy legyen hogy ki az első hogy ki veszi el a szüzességét ilyesmi nem? Nekem durva ez az 1 hónap dolog.. Lehet hogy azért mert én mindig többet vártam szűz barátnőimre mint 1 hónap?
Egyáltalán... 1hónap alatt kialakulhat olyan kötődés? Vagy csak én spirázom túl a dolgokat és én érzem túl fontosnak az ilyesmit? Túl értékesnek ezt a dolgot?
(1 fiú)

Totál igazad van!
Ha egy nő szereti a szexet és élvezi, akkor krva, ha nem akkor meg frigid psa. A primitívebb pasik ezt úgy csúrik-csavarják, ahogy az egójuknak éppen kedvezőbb.

nem vagy regimodi:)
ez a normalis... bar embere valogatja... es korosztalyonkent csokken ez a varakozasi idoszak, ami valahol normalis is, hiszen manapsag mindenhonnan ez folyik en anno 14 evesen meg nem ereztem azt, hogy ennyire tema a szexualitas... meg ugye gyorsul a biologiai eres is...
persze azert kene, hogy legyen par honap... hiszen ha utolag megbanja valaki, mar semmit semtehet...
en majdnem 18 voltam mikor megtortent az elso... a srac kozel 10 honapot vart.. szegeny:p
egy forditott esetben viszont kb 2 het utan megtortent es a srac nem mondta h korai lett volna neki:P bar igaz... en nem tudtam, hogy neki az elso...
L20
Köszönöm.:)
Nemtudom... én az elsővel 5 hónapot vártam.És nem bántam meg. Csak annyira rossz hallani ha azt mondja valaki hogy még nem volt 2-3hónapnál hosszabb kapcsolata és kiderül hogy nem szűz.. Kicsit lehangoló nekem. Akkor most mivan...? Én tiszteletben tartom a lányokat v.sz. és egyáltalán nem húzom a szám ha 4 hónapot kell várni arra hogy megtörténjen az első. Szeretem, persze hogy szeretem csinálni... ki ne szeretné? De ez akkor sem normális.. én teljesen kiakadtam. Meg kiakadok most is. Mi a p**sa lesz így??

Én értem, hogy mi a gondod, csak azt nem értem, hogy miért csak a lányoknál probléma ez.
Sokkal több könnyenkapható , amolyan "közös matrac" pasival találkoztam eddig, mint lánnyal. Kis qrvák, pasi qurvák.

Hát öregem vannak normális lányok, de én még nem találkoztam olyannal, amelyik normális, és nincs pasija. Amelyik meg normális, és nincs pasija, Ő meg nekem nem jön be. És a koleszban is 1-2 gyerek furcsán nézett rám, hogy 20 éves fiú létemre még szűz vagyok, de hát én telibe sz@rom őket. Én is utálom, az olyan kis rib@ncokat, és csávók közül is az igazi tökös legényeket, akik k.rogatnak minden csajt össze vissza. És lehet, hogy furcsa, hogy szűz vagyok, és sajna még rendes barátnőm sem volt, de kis koromban, sajna elég sokat szívattak, és ez miatt nem volt sok önbizalmam, a csajok meg nem jöttek oda hozzám. Egyik akibe kezdtem beleszeretni, ő meg faképnél hagyott, és azóta nem is köszön, mert belőle is olyan igazi nagy csaj lett. És tudom az én hibám is, mert eléggé lelkizős vagyok. Most meg már nem is idegesítem magam e miatt, ha majd látok egy olyan csajt akivel ránézésre szimpatikusak leszünk egymásnak, majd vele próbálkozok, és inkább maradok szűz, minthogy egy olyan kis rib@nccal össze kerüljek, azért hogy már ne legyek szűz! És ki lehet nevetni, de engem már nem érdekel, bár szerintem a rendesebb lányoknak, nem gáz egy ennyi idős szűz fiú. Na mindegy egy kicsit elkanyarodtam a témától, de a lényeg, hogy teljesen jól látod a dolgokat. Legalábbis szerintem!
Üdv. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!