Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én vagyok túl "régimódi"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túl "régimódi"?

Figyelt kérdés

Nem értem a mai lányokat. Sokan vannak úgy vele hogy elvesztik a szüzességüket 1 hónap járás után. Csak szerintem korai ez? Mármint úgy értem hogy elméletben egy lánynak fontosnak kellene hogy legyen hogy ki az első hogy ki veszi el a szüzességét ilyesmi nem? Nekem durva ez az 1 hónap dolog.. Lehet hogy azért mert én mindig többet vártam szűz barátnőimre mint 1 hónap?

Egyáltalán... 1hónap alatt kialakulhat olyan kötődés? Vagy csak én spirázom túl a dolgokat és én érzem túl fontosnak az ilyesmit? Túl értékesnek ezt a dolgot?

(1 fiú)

2009. jún. 6. 20:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
13%

Édesem,hány éves vagy?

Manapság már nem fontos,hogy ki,mikor,mennyi együttjárás után szexel,v.veszíti el a szüzességét!!!!Ez a 21.század!!

Különben is élvezni kell az életet,minél több szex annál tartalmasabb élet!!!Én IMÁDOM a szexet,minden értelemben,és ha lehetne egész nap csak dugnék,amíg az élvezésektől el nem ájulnék!!!!

Ébredj fel és te is dugj meg minél több nőt!!!!

Prosti

2009. jún. 6. 20:56
 2/18 anonim válasza:
89%
Nem, szerintem teljesen igazad van. Én lány vagyok, de el sem tudnám képzelni magam ilyennek, hogy egy hónap után, ilyen rövid ismerettség után lefeküdjek vkivel. De sajnos egyre kevesebb a normális ember. :(
2009. jún. 6. 20:57
 3/18 anonim ***** válasza:
14%

jajj de misztikus ez Kicsikém ^^ ezt majd akkor mondd, amikor ki leszel éhezve, és egy csaj mondjuk 2-3 óra ismeretség után hagyja magát, és te meg jól meg***od :)

mellesleg a fiúnak is fontos kéne h legyen, h ne kapjon el sok betegséget, és tanulhasson az első pár alkalomból.. és ne legyen gyökér, értsen a szexhez

ahelyett h ilyeneket agyalsz, csinálj valami hasznosabbat

2009. jún. 6. 21:03
 4/18 anonim ***** válasza:
68%
égre valaki aki észreveszi!!!A sok kis r*banc ma már a diszkóban veszti el 14évésen piásan..aztán ezek később se lesznek mások.sajnos bekell látnunk hogy k*rvul a világ...nincs már igazi büszke nő. Ma már nem azzal dicsekednek hogy "nekem sikerült megd*gni és másnak nem" hanem azzal hogy "a pistáak is meg volt, meg a fél Pestnek jah és nekem is!!" itt sajnos a pasik ranglétrája is csúszik, én biztos nem lógatnám bele egy éces l*bába akibe 6pasi lógatta be előttem az nem érdem!! én is kivagyok akadva...visszatérve: mi anno a párommal 1évet vártunk (tiszteltük egymást!!
2009. jún. 6. 21:06
 5/18 anonim ***** válasza:
53%

en 17 evesen tobbb mint egy evet vartam, tehat mar 18 elmultam mikor megtortent a dolog a parommal. Nem ereztuk surgetonek a dolgot, mindkettonknek fontos volt (es a mai napig az). NEM VAGY REGIMODI:)

akik 1 honapot varnak szerintem olyanok is, de tessek lassek, mindenki ugy szurja el az eletet ahogy el akarja

19.-L

2009. jún. 6. 21:17
 6/18 anonim ***** válasza:
58%

Bárcsak több ilyen srác lenne, mint te. Én azt hiszem, hogy ez valahol egy ördögi kör... Valaki elkezdte sürgetni, ezért a másik azt gondolta, tényleg olyan fontos, és a végén fölborult az egész világrend, mert már mindenki keresztbe-kasul kufircol mindenkivel..

Pedig nem hiszem, hogy egy pár évtizeddel ezelőtt a szűz lányok másztak rá a legényekre, hogy "rakj meg, babám"...

Én sem érzem olyan sürgetőnek a dolgot, és szerencsére olyan párt találtam, aki nem csak elfogadja, de helyesli is a nézetemet. Fél éve vagyunk együtt, de még nem történt meg, és valószínű, hogy még egy ideig nem is fog. De persze én lány vagyok, könnyen beszélek... :)

Csak kérdés, hogy hol vannak most az ilyen fiúk, akik nem sürgetik a lányokat...

Mert mostanában a lányok azért akarnak ilyen hamar túlesni rajtuk, mert

- azt érzik, hatalmas dolgokból maradnak ki, ha nem teszik

- azt hiszik, csak így lehet megtartani a srácokat

- azt hiszik, attól majd megváltozik az életük...

Szomorú, hogy ilyen világban élünk... :(

(22/L)

2009. jún. 6. 21:23
 7/18 anonim ***** válasza:
20%
Ha egy tini szerelmes, mindig úgy érzi, hogy a nagy Ő-vel áll szemben, még ha nem is Ő az. Saját tapasztalat. Ugyhogy szerintem megbocsátható. 14-15 évesen én is állandóan szerelmes coltam, és mindig azt hittem, az igaziba.
2009. jún. 6. 21:27
 8/18 anonim ***** válasza:
30%

voltam

Bocsi

2009. jún. 6. 21:28
 9/18 anonim ***** válasza:
91%

Én Téged nem értelek :)

Mi ez a diszkrimináció?! A fiúknak nem fontos a szüzesség elvesztése? Felhomályosítalak, hogy igenis fontos és rendkívül befolyásolja a későbbi szexuális életet.

1 hónap, tényleg kevésnek tűnik fiúnak-lánynak egyaránt. Én sokkal sokkal sokkal többet vártam az elsővel... Nekem is nehéz elképzelni, hogy az első 1 hónap után történjen meg.

Viszont nem gondolom, hogy ez feltétlen egy adott fiatal lány felelőssége.

A héten néztem a tévét, Xy Anikó volt benne, aki büszke arra, hogy pénzért kefélt/kefélt volna mittoménkivel. Ez a minta? Nem csak a lányoknak ez a minta, hanem a fiúknak is?

A hócipőm televan azzal, hogy a fickók ebben a skizofrén állapotban tobzódnak! Ha szexuálisan aktív egy nő az a baj, ha nem az a baj. Ha ad magára, fodrász, fitnesz stb az a baj, ha nem az a baj. Ha pasizik az a baj, ha nem az a baj. Ha szexel az a baj, ha nem az a baj. Ha szégyellős az a baj, ha nem az a baj, ha okos az a baj, ha nem az a baj..., és még sorolhatnám.

Mit szeretnétek ti pasik? El kellene dönteni végre!

2009. jún. 6. 21:29
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval. Miért gondolja mindenki, hogy ez az egész a nők felelőssége? Mi ez a megkülönböztetés férfiak és nők között? Ha egy férfi élvezi az életet, esetleg úgy, hogy szexel, akkor az csak "menő" és "normális", viszont ha egy nő teszi ugyanezt, akkor ő már k*rva?? Mit gondoltok, a nők nem élvezik ugyanannyira? A nők nem vágynak a szexre? Dehogynem, ugyanannyira, mint a férfiak. Akkor mért is van az, hogy csak a nőknek kell tartóztatniuk magukat?

Magával a felvetéseddel egyetértek, csak azzal a különbséggel, hogy ez nem csak a nőkre vonatkozik...

2009. jún. 6. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!