Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket zavar vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavar vagy nem, ha a pasitok a popsitokba megy el?

Figyelt kérdés
Olyan válaszok nem kellenek hogy fúj anális szex...
2009. jún. 6. 10:38
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
68%
Mi egyszer próbáltuk a párommal,fájt is(pedig a párom óvatos volt) és őszintén szólva undorítónak is találtam.És míly furcsa,aranyerem lett kis idő múlva.Nyilvánnem az anál okozta,de biztos hogy besegített benne.
2009. júl. 15. 21:02
 42/57 anonim ***** válasza:
69%

15:58-as

14.32-es vagyok

A férjem onkológus és belgyógyász szakorvos 2 szakvizsgával.

Én csupán egy szakvizsgával rendelkezem, sebész vagyok.

Hidd el többet tudunk a colon-rectum tumorról, az aranyérről mint Te. Én csak arra kérlek, hogy a rákkal ne rémítsd meg azokat, akik élvezik az anál szexet.

Továbbá olvass kicsit és kiderül, hogy régen védekezési módszerként is alkalmazták az anális szeretkezést.

Ostoba..

2009. júl. 15. 22:39
 43/57 anonim ***** válasza:
56%

Előttem szóló! Rendben, hogy információkkal látsz embereket, ez igazán szép tőled, de nem hiszem, hogy az az utolsó szó még elengedhetetlen volt oda. Az említett hozzászóló sem azt mondta, hogy garantált az ilyen-olyan betegség kialakulása. De szakvizsga, meg diploma nélkül is úgy gondolom, hogy rásegíthet a kialakulására az anál-szex. Ennek ellenére is úgy gondolom, hogy mindenkinek a saját joga eldönteni, hogy él-e ezzel a móddal. Engem is izgat, ha a párom ott "bóklászik", bár még nem történt meg maga az aktus. Viszont a mellékhatásoktól tartok (záróizmok lazulása,stb.) Szép napot!

An.

2009. júl. 16. 07:55
 44/57 anonim ***** válasza:
73%
De azt birom a legjobban,ha van valami kérdés,mint pl ez hogy zavar-e az anális szex,meg volt olyan kérdés,hogy fájt-e az első,ott lepontozták azt,akinek nem fájt,itt meg lepontozzák azt akit zavarja...érdekes:S Attól még lehet hasznos válasz hogy zavarja...:S
2009. júl. 16. 10:25
 45/57 anonim ***** válasza:
62%

Egy azért tisztán látszik: jó önfeláldozóak a nők. Kitágul a záróizom? Sebaj! Kicsusszan egy kis kaki? Sebaj! Utánna visszadugjuk a punciba? Sebaj!

Csak szóljál szivi amikor elmentél. Ja nem tudsz elmenni tőle? Sebaj!

2009. júl. 16. 21:08
 46/57 anonim ***** válasza:
78%

Ez előttem szólónak:

1: Ha nem napi szinten csinálja az ember, akkor nem tágul ki a záróizom és nem csusszan ki semmi. De ezt hangoztatják is sok helyen, hogy nem szabad rendszeresen. Egyszer-egyszer nem lesz tőle semmi baj!

2: Az nyilvánvaló, hogy utána nem szabad visszatenni punciba. Ezt szerintem a legtöbb ember tudja, aki az anális szexet kedveli. Ha valaki mégis engedi utána punciba, az az ő hülyesége. De ne általánosíts!

3: Ha nem tudnád, sok esetben szó sincs önfeláldozásról, ugyanis a végbél környékén rengeteg idegvégződés található, ergo jó érzés, ha ott foglalkoznak az emberrel.

Máskor, ha valamiről okoskodsz és személyes tapasztalatod nincs a témáról, akkor szerintem legalább kérdezz utána vagy nézd meg neten, akkor tájékozottabbnak tűnsz.

2009. júl. 18. 07:37
 47/57 anonim ***** válasza:
Tájékozódtam kedves előttem szóló, és akkor is ez a véleményem. Ezért van éppen ez az oldal, hogy el tudjam mondani.
2009. júl. 19. 10:23
 48/57 anonim ***** válasza:
48%

Akkor rosszul tájékozódtál.

De örülök, hogy végre okosságot is látsz. Így már tudod, mi a helyzet.

2009. júl. 19. 12:14
 49/57 anonim ***** válasza:
Kedves Okoska: Azt látom , hogy nálad inkább a kötekedésről szól a "helyzet".
2009. júl. 19. 17:35
 50/57 anonim ***** válasza:
Nem éppen. Csak nem szeretem, ha rosszul tájékozott emberek rosszul tájékoztatják a többieket, meg hamis állításokkal próbálják riogatni őket (főleg ha még azt is hiszik, hogy igazuk van, holott nincs). Ez színtiszta megtévesztés, de hát engem innentől nem érdekel, csináld csak. Na akkor már én is: az análszextől még mandulagyulladást is kaphattok és idővel még a hajatok is hullani fog tőle! Ne csináljátok!
2009. júl. 19. 18:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!