Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket zavar vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavar vagy nem, ha a pasitok a popsitokba megy el?

Figyelt kérdés
Olyan válaszok nem kellenek hogy fúj anális szex...
2009. jún. 6. 10:38
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
67%
Szerinted mi jön ott ki , ahol te bedugod? És miért tágítsam ki a segglyukamat egyébként?
2009. júl. 15. 15:24
 32/57 anonim ***** válasza:
52%
14:32-es: XDD milyen aranyos kis naív hozzáállás. XD tudod, azt nem te döntöd el hogy lesz-e aranyered vagy végbélkárod vagy hasonló nyavalyád tőle. ja mert hogy most nincs, az már azt jelenti hogy esetleg 10 év múlva sem lehet? ezt hiszed te. de tudod, senkinek nem arért lesz aranyere mert ő úgy dönt, hogy 'na most én akarok egy aranyeret'. =) a végbélrák köztudottan úgy is ismert, mint a melegek gyakori betegsége. pedig ez egy tévhit, mert Amerikában felmérések szerint a végbélrákban szenvedők valamivel több mint fele nő manapság (Farrah Fawcett esete mond-e valamit neked?). ez annak eredménye, hogy az anál szex már ugye nem csak a melegek, hanem a heterok között is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. senki nem mondja hogy CSAK az anál okozhatja ezt, és az is lehet hogy egész életedben csomószor seggbeb@sznak és megúszod bármi baj nélkül ha szerencséd van. de köztudott, hogy az anális szex jelentősen növeli annak a kockázatát hogy beszerezz valamit ezek közül a nyavalyák közül. persze akik nyomatják az anált ilyen tudatlanul/tájékozatlanul, mint te, azok csak maguknak köszönhetik a bajukat. na szépnapot.
2009. júl. 15. 15:58
 33/57 anonim válasza:
87%

Biztosan következménye lesz ha mindig popsi szexet választanak... de mi kb. 2-3 havonta iktatunk be egy ilyen alkalmat, és szerintem ebben nincs semmi rossz!

11.04-es hozzászóló

2009. júl. 15. 16:19
 34/57 anonim ***** válasza:
100%

Mi még nem csináltuk, csak az ujjával próbálkozott nálam, van amikor jól esik, de csak egy picit, ha szólok, hogy ne, akkor abbahagyja. De én nagyon szűknek érzem a fenekem nyílását, és rossz, ha erősebben próbálkozik. Amúgy meg attól én is tartok, hogy ha sor kerülne rá rendszeresen "élesben" is, akkor ellazulhatnak a záróizmaim, stb. Amúgy azt nem igazán tudom elképzelni, hogy oda is élvezzen. De akinek bejön, az csinálja. Szerintem magánügy.

30/L

2009. júl. 15. 18:49
 35/57 anonim ***** válasza:
27%

Aranyér...egyik barátnőmnek szüléstől lett aranyere.

Szóval mostantól NE SZÜLJÖN SENKI GYEREKET (!!!) mert aranyere is lehet tőle!

2009. júl. 15. 20:14
 36/57 anonim ***** válasza:
98%
jézusom.....az anális szex és a gyerekszülés egy szinten említve? remélem ezt azért nem komolyan mondtad.
2009. júl. 15. 20:42
 37/57 anonim ***** válasza:
74%
Hm a szülést azért ne keverjük ide! Az az élet rendje, de az h segbeb@sszanak az nem! És hiába akadnak ki egyesek az aranyeren igenis lehet tőle és nem mind1 hogy mitől, a gyermekedért cserébe vagy hogy a barátod örüljön! Nem mondom hogy nem élvezheti a nő, de a 90% csak a párja unszolására vállalja be havonta, h neki jó legyen... A másik fele hogy kitágul tőle a feneked ami később elég nagy problémát fog okozni, mikor nem bírod tartani... És ha csak havi egyszer csinálod 10 év után ugyan ezt a hatást éred el!! A kérdésre visszatérve meg, ha már csinálod miért ne mehetne oda??
2009. júl. 15. 20:43
 38/57 anonim ***** válasza:
48%

Miért ne? Mindkettőtől lehet arenyere az embernek, noha egyik sem garantálja, hogy kialakul.

Persze értem én, hogy ha egy magasztos cél miatt kapsz aranyret, mint mondjuk egy gyerek, akkor nyilván nem olyan fájdalmas a dolog, mint ha az élvezet miatt lesz aranyered.

Szerintem meg az aranyér, az aranyér...így is fáj, meg úgy is.

2009. júl. 15. 20:46
 39/57 anonim ***** válasza:
61%

Miért lenne homokos dolog az anál szex?

Ha egy pasi nővel csinálja, akkor mi benne a bu*is? Vagy aki ezt állítja, az kifejezetten férfias testrésznek tartja a popsit? Mert az enyém kimondottan nőies darab:)

2009. júl. 15. 20:51
 40/57 anonim ***** válasza:
79%
Én nem értem, hogy miért nem jó a punci, az orál, vagy a mell? Miért kell még a popsi is, ami ráadásul nem éppen higénikus belül, és még netán jönn a kellemetlen meglepi is...
2009. júl. 15. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!