Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar vagy nem, ha a pasitok a popsitokba megy el?
Figyelt kérdés
Olyan válaszok nem kellenek hogy fúj anális szex...2009. jún. 6. 10:38
1/57 anonim válasza:
szerintem elég gáz..de mért nem jo neki a nunid::
3/57 anonim válasza:
engem pl zavar,nagyon fajdalmas dolog is,valamikor nem faj annyira de ha veletlenul csuszik be es egybol bent van az nagyon tud fajni:S
4/57 anonim válasza:
utolso vagyok bocs felre olvastam a dolgokat,nem zavar(na)ha a fenekembe menne el
5/57 anonim válasza:
Én az anális szexért sem vagyok éppen odáig csak úgy önmagában, nagyon ritkán engedem meg (általában akkor, ha valamit ki akarok puncsolni a pasimnál), de azt pláne sosem engedem, hogy ott menjen el. Nem tudom miért, engem ez nagyon zavar.
7/57 anonim válasza:
Nem zavar,de azért nem rendszeresen csináljuk úgy.
9/57 anonim válasza:
már ha análozunk, akkor úgy vagyok vele, h mindegy :) miért ne mehetne el oda? ugyanúgy kijön a wc-n, mint a puncimból
10/57 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok csak érdekelt, hogy hányan engedik és hányan nem. Nekem egy barátnő kivételével mindegyik engedte.
Köszi a válaszokat, jöhetnek még :)
2009. jún. 6. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!