Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit mondjak neki ilyen esetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Van egy nyitott kapcsolatom, de ritkán találkozunk (neki munka, nekem suli....). Ha hív és nekem pont megvan, akkor mit mondjak neki és hogyan
2009. jún. 5. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
"Szia.Pont megvan nekem a havim,de ha nem zavar találkozhatunk." Ennyi :D
2009. jún. 5. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Mond neki h megvan, ennyi érteni fogja....ha megkérdi micsoda, akkor mond h a havim, vagy térj ki úgy h havonta ebben a pár napban nem alkalmas:D vagy nem tudom nekem is volt már ilyen kapcsolatom többnyire megértették. És nem kell semmitől sem félned, hiszen nem vagytok együtt nem kell megfelelned neki, és azért azt se szabad éreznie h hív és te ugrasz ugyh csak okosan.
2009. jún. 5. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne élj nyitott kapcsolatban, hülyeség.

De, ha hív, és "azért" hív, akkor ne kertelj, főleg, ha meg akarod tartani a kapcsolatot.

2009. jún. 5. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben, és én sem tudtam mit mondjak. Zavaromban azt mondtam, hogy Mikulás bácsi hivatalos hozzám, nem te, meg, hogy piros betűs ünnep, meg minden ilyen hülyeség, csak pont azt nem mondtam. És basszus, ebből is értette. Utána ezen röhögtünk, hogy mennyivel egyszerűbb lett volna azt mondani, hogy megjött a menszeszem. Szóval simán mond meg neki.
2009. jún. 5. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!