Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki az ilyesmi 17 evesen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki az ilyesmi 17 evesen?

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy 17 eves multam,mar hamarosan 18 leszek es eddig egy parkapcsolatom volt,az is 2 hetig tartott,eletemben egyszer csokoloztam es sexualis eletem eddig nem is volt...:(

Koszi elore is a valaszokat!

2009. jún. 5. 16:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%

Nem ciki, nekem egy sem volt.

F29

2009. jún. 5. 16:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ciki! Nekem sem volt szexuális élményem 21 éves koromig.

Nyugi, mindennel eljön az ideje. Tudom, hogy elcsépelt, de hidd el, hogy így van. :)

2009. jún. 5. 16:47
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Az a gáz hogy 17 évesen ezen gondolkodsz.
2009. jún. 5. 16:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem ciki.;) Nekem is most van az első párkapcsolatom (2 hónapja), szex még nem volt és én sem csókolóztam túl sokszor. Eleinte paráztam, mert én is úgy gondoltam, hogy ez ciki, de nincs vele semmi gond, mert barátnőm ezt aranyosnak tartja, ráadásul örül is, hogy ő nekem az első... szóval csak fel a fejjel, nem lesz gond!:);)
2009. jún. 5. 16:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyáltalán nem ciki. Az a ciki, ha valaki csak azért jár valakivel mert a többieknek mind van valakije, illetve ha szerelem nélkül fekszik le valakivel először. Na ez ciki! Talán még nem vagy felkészülve, nem érettél meg egy párkapcsolatra. Ismerkedj, legyen önbizalmad, aztán mikor egyszer szerelmes leszel és viszont szeretnek, akkor minden menni fog...azzal együtt jár majd a szexuális élmény is. Ne izgulj! Minden rendbe van veled, talán picit későn érő típus vagy! Sok sikert! :)

2009. jún. 5. 16:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne butáskodjál már!

Én 19 elmúltam, mikor elvesztettem és semmiről sem maradtam le!

2009. jún. 5. 16:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

én se csókolóztam 15 éves koromig, baromi cikinek éreztem. aztán elkezdtem cikinek érezni, hogy nem feküdtem le senkivel, végülis 18 évesen igen.

azóta meg gondolkoztam egy csomót, hogy hova siettem. nem maradtam le semmiről, most jó minden. annyi, hogy most tudom értékelni, és nem fogok kiégni 30 éves koromra, mint azok, akik 13-14 évesen elkezdik, aztán 18 évesen pedig csak néznek hogy megvolt minden, mégse jó már semmi.

2009. jún. 5. 18:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
az a ciki, hogy ha 14-15 évesen már nem lennál szűz és fiúról-fiúra másztál volna. nem maradtál még le semmiről sem.
2009. jún. 5. 18:22
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
egyik barátnőm 21 és még 1 pasija sem volt életében!...
2009. jún. 5. 18:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Drága kis tini! Tudod mi a ciki? Hogy ennyi idősen ezen agyalsz! Másra koncenrtálj! Annyira szánalmasak egyesek, hogy 15 -17 évesen azt számolgatják, kinek mennyi volt.

Én 18 éves koromig nem szexeltem, és elhiheted , nem vagyok egy prűd csaj.. azóta sok dolgot kipróbáltam, de mindent a maga idejében.

2009. jún. 5. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!