Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan mormon, aki már megszegte ezt a szabályt?

igen van.
ne bánkodj nem leszel ettől még porolba való

nem értem miért gondolják az emberek, hogy holmi bevett szokásokkal, meg mindenféle vallással átszakíthatják a biológia őstörvényeit...a szex kell, mert jó, mert felszabadít, mert azzal lehetsz,akit szeretsz...nehogymár Dunának menjen mert odadta magát annak,akit elvileg élete párjának szánt...ááá
20/L

Bizony van...
Ha a barátnődet nagyon bántja, akkor engedelmességgel és bűnbánattal bocsánatot nyerhet, a tanítások szerint.
Én nem bántam meg semmit. Talán káromra, talán nem. A vége az lett, hogy kizártak a közösségből, egy kedves és bizalmasnak hitt barátom miatt. Még mindig nem érzem úgy, hogy hibát követtem el! Szeretem a barátomat, boldog vagyok és nem egyszer feküdtem le vele.
Szerintem beszélgess erről a barátnőddel. Bántja őt egyáltalán? Vagy csak egy nyomasztó dolog, amit úgy belénk sulykoltak, hogy lelkiismeret furdalással jár megszegni?
Ha úgy érez mint én, akkor nincs probléma. Csak állj ki mellette!
Ha pedig bánja, akkor tudni fogja mi a megoldás...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!