Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt olyan mormon, aki már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan mormon, aki már megszegte ezt a szabályt?

Figyelt kérdés
Szóval van itt olyan, aki mormonná keresztelkedett, és már szexelt házasság előtt?
2009. jún. 3. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:

igen van.

ne bánkodj nem leszel ettől még porolba való

2009. jún. 3. 16:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, hanem a barátnőmről!:(
2009. jún. 3. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

nem értem miért gondolják az emberek, hogy holmi bevett szokásokkal, meg mindenféle vallással átszakíthatják a biológia őstörvényeit...a szex kell, mert jó, mert felszabadít, mert azzal lehetsz,akit szeretsz...nehogymár Dunának menjen mert odadta magát annak,akit elvileg élete párjának szánt...ááá

20/L

2009. jún. 3. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Bizony van...

Ha a barátnődet nagyon bántja, akkor engedelmességgel és bűnbánattal bocsánatot nyerhet, a tanítások szerint.

Én nem bántam meg semmit. Talán káromra, talán nem. A vége az lett, hogy kizártak a közösségből, egy kedves és bizalmasnak hitt barátom miatt. Még mindig nem érzem úgy, hogy hibát követtem el! Szeretem a barátomat, boldog vagyok és nem egyszer feküdtem le vele.

Szerintem beszélgess erről a barátnőddel. Bántja őt egyáltalán? Vagy csak egy nyomasztó dolog, amit úgy belénk sulykoltak, hogy lelkiismeret furdalással jár megszegni?

Ha úgy érez mint én, akkor nincs probléma. Csak állj ki mellette!

Ha pedig bánja, akkor tudni fogja mi a megoldás...

2009. jún. 3. 16:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy lelkiismeretes csaj. Két hét múlva keresztelkedik. És én nem hiszem, hogy csak úgy simán tudná velem csinálni azután is. :( Még csak egyszer szeretkeztünk.
2009. jún. 3. 17:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként utolsó válaszoló, írd már le nekem privátba légyszi, hogy hogy van ez az egész... Hányszor kell menni egy héten, mikor, hova, milyen célból (pl. gyülekezet vagy nemtudom).
2009. jún. 3. 17:42
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Szia! Magyarázd el a csajnak, hogy ha Jézus élne, akkor kinevetné. A vallásoknak és az egyházaknak semmi, de semmi közük a hithez nincs. Élni kell tudni!;)
2009. jún. 4. 13:33
 8/8 anonim válasza:
meg lehet bánni a bűnöket,szerintem...
2011. febr. 14. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!