Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok ti betartjatok a "noket nem utunk meg" szabalyt?
Figyelt kérdés
Kort irjatok legyszy2010. szept. 24. 04:33
1/12 anonim válasza:
Be 20/F, bár néhány lány nem érdemli meg.
2/12 anonim 

válasza:

Egyvalamit mondhatok: először nem ütök.
Mondjuk még nem fordult elő, hogy megütöttem egy nőt, eddig csak az volt, hogy amikor rámtámadt, akkor védekezésből elkaptam a kezét, megfordítottam őt, hogy háttal legyen nekem és ezzel mozgásképtelenné tettem.
18/F
3/12 anonim 

válasza:

Ilyen szabály nálam nincs.
Én csak az "élőlényt nem ütök meg" szabályt ismerem. Ebbe még egy légy is beletartozik.
34 évig sikerült betartanom, ezután is menni fog.
4/12 anonim 

válasza:

Ezidáig sikerült betartani bar nem volt túl könnyű...olykor elég nehéz megállni pedig nem vagyok egy verekedős emberke. 32F
5/12 anonim 

válasza:

Betartom, pedig jópár nő megérdemlne egy pofont...
21
6/12 anonim 

válasza:

Undorító dolog egy nőt megütni!
7/12 anonim 

válasza:

Betartom, pedig van olyan, akit ütni kellene...
8/12 anonim 

válasza:

a nőiteket ti választjátok. ha ennyire sz.r nőket fogtatok ki magatoknak, hogy nehéz megállni, hogy ne üssétek meg, akkor magatokon gondolkozzatok el. lehet más szűrő által kéne a bnőket kiválasztani!?
9/12 anonim 

válasza:

ma 13:05
Ja lehet.De ha megcsal és még bunkózik is akkor megérdemli.Mi ezt nem tudhatjuk előre.Nincsen ilyen képességünk:S
10/12 A kérdező kommentje:
Koszi szepen!!! A valaszokat...orulok h sokan igy velekedtek rola....Nem birom nezni ha valaki nem bir magan uralkodni az olyan termeszetellenes....
2010. szept. 24. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!