Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akkor a nőgyógyász megszegte...

Akkor a nőgyógyász megszegte a titoktartást?

Figyelt kérdés
Tételezzük fel hogy egy 13 éves lány elmegy nőgyógyászhoz és már nem szűz.De a lány az Anyukájával megy és be is megy a rendelőbe.És jóba is van a nőgyógyásszal.És a lány nem akarja hogy az anyukája megtudja.És elmondja a nőgyógyász az Anyukának.Akkor megszegte a titok tartást?És hogy kapásból látja hogy a lány szűz e vagy nem?
2010. márc. 28. 17:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nem szegi meg a titoktartást!Mert nem vagy még 14éves!És ha 14 éves kor alatt szexelsz az megrontásnak számít!gondolom édesanyád is bennt lesz a nőgyógyásznál,és meg fogja tudni 100%!!!
2010. márc. 28. 17:55
 2/21 anonim ***** válasza:
56%
Meg fogja tudni. Legalább majd észbe kap egy kicsit...
2010. márc. 28. 17:56
 3/21 anonim ***** válasza:
Először is felhívom a figyelmed arra, hogy nem valami jó a helyesírásod. Másodszor: 13 éves vagy és szexelsz???? Gratulálok! Harmadszor, ha így áll a helyzet, anyukádnak joga van tudni, hogy nem vagy szűz. Igazából nem tudom, hogy orvosi titoktartásnak minősül-e 18 év alatt, de 13 évesen azért necces lenne eltitkolni ilyet egy szülő elől. Egyébként lehet, hogy észreveszi a doki, mondjuk talán nem kapásból.
2010. márc. 28. 17:57
 4/21 anonim ***** válasza:
Ha a lányom ilyen fiatalon szexelne biztos felpofoznám!
2010. márc. 28. 17:58
 5/21 anonim ***** válasza:
53%

Sokmindentől kiszakadhat a szűzhártya, pl tenisz, futás, vagy egy erősebb spárga. Ez TÉNY.

Szal tedd a hülyét hogy nem voltál még fiúval. egyszerűen lepődj meg, és légy befordulva hogy milyen szar már stb...

De amúgy tényleg 13 évesen elég tré hogy szexelsz. Majd 5 év múlva rájössz milyen kis buta voltál, de hát te tudod. Sok sikert.

2010. márc. 28. 18:02
 6/21 A kérdező kommentje:

Igen!Szexeltem már.És?

Eléggé jó volt.De most nem magamról beszélek hanem a barátnömről aki ugyan ugy 13 éves és 3man sexeltünk.

2010. márc. 28. 18:02
 7/21 anonim ***** válasza:
Akkor bizony a ku*va anyátokat!Aki gyerek az ne szexeljen!Kasztrálnám az ilyeneket!
2010. márc. 28. 18:04
 8/21 A kérdező kommentje:

Jajj.Nyugi már.Nem ilyen vagyok.Csak "viccnek" szántam az elözőt.

Szűz vagyok még.

Ugy tervezem hogy 16-17 évesen veszítem el.

BocsánaT!

Csak érdekelt .....-.-

2010. márc. 28. 18:05
 9/21 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes, tudja is meg, hogy milyen fattyat ellett a világra!
2010. márc. 28. 18:07
 10/21 A kérdező kommentje:
Mondom!Bocsánat!Nem volt szép dolog az előző elöttit leirnom.
2010. márc. 28. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!