Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akkor a nőgyógyász megszegte...

Akkor a nőgyógyász megszegte a titoktartást?

Figyelt kérdés
Tételezzük fel hogy egy 13 éves lány elmegy nőgyógyászhoz és már nem szűz.De a lány az Anyukájával megy és be is megy a rendelőbe.És jóba is van a nőgyógyásszal.És a lány nem akarja hogy az anyukája megtudja.És elmondja a nőgyógyász az Anyukának.Akkor megszegte a titok tartást?És hogy kapásból látja hogy a lány szűz e vagy nem?
2010. márc. 28. 17:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Na most paraszt leszek, de b@zd meg, normális vagy? 13 évesen egy kis rib@nc lett belőled is meg a barátnődből is. Mondjuk, akinek ennyit ér a szüzessége, attól a továbbiakban sem lehet sokat várni. 2 év múlva majd azt a kérdést fogod feltenni gyakorin, hogy megtartsd-e a gyereked...? Egyeltalán tisztában vagy vele, milyen biológiai folyamatok játszódnak le egy nő testében?
2010. márc. 28. 18:08
 12/21 A kérdező kommentje:

B*sszus csak a hülyeséget olvassátok el????

Szűz vagyok!

És még1x mondom bocsánat!!!!

2010. márc. 28. 18:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Hülye vicc volt kislány, de nyugi, meg van bocsájtva... Nyugi:)
2010. márc. 28. 18:19
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem vagyok már olyan kislány:D

De köszi

2010. márc. 28. 18:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Az orvos nem látja kapásból,nem lát beléd,ahhoz meg kell vizsgálnia.Ha anyud bemegy,akkor valószínüleg el fogja neki mondani.Szerintem 14 év alatt el lehet.Egyébként 13 évesen miért mész nőgyógyászhoz anyuddal? Mensi zavar vagy anyud tudni szeretné,hogy szűz vagy-e?
2010. márc. 28. 18:28
 16/21 A kérdező kommentje:

Na végre:D:DKöszönöm az értelmes érdeklődő válaszolónak:D

Nem.Nincs semmi bajom.De régebben sokszor kellett járnom hüvelygomba miatt:S

Még szűz vagyok és az anyukámnak az lenne az első hogy elmondanám amikor elveszitem.Szóval tuti hogy nem vinne el azért Anyum.Mert tudja hogy mindent elmondok neki.És ez igy is van.Ami nehéz volt elmondani azt is elmondtam.Akár milyen butaságot csináltam.Szóval ezt csak érdeklődésképp irtam.

2010. márc. 28. 18:40
 17/21 anonim ***** válasza:
37%

13 vagy, minek mész te nődokihoz?Majd ha rendszeres nemi életet élsz, na onnantól kell majd járnod!Addig minek!És mivel nem vagy még se 14 se 18 ezért simán elmondhatja Anyudnak, ha rákérdez!Meg csak akkor maradna titokban, ha TE megkérnéd rá!Nőjetek még kicsit a szex témához, mert nagyon jól tud esni, de nektek még nagyon nem való!!!

Ha meg azért viszi a barátnődet az annya nődokihoz, mert lebukott, akkor meg így járt!

2010. márc. 29. 17:48
 18/21 anonim ***** válasza:
te hülye, előbb írta hogy a hüvelygomba miatt sokat kellett járnia -.-
2010. márc. 29. 22:35
 19/21 A kérdező kommentje:

Igen!Köszönöm az utolsónak:D

Neki van két szép szeme:D

2010. ápr. 2. 17:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Te vagy a hülye, meg a barátnőd, b*sszatok csak jobbra balra 13 évesen!!!Utána már úgyse kelletek senkinek...kiélt vénk*rvák lesztek!!!
2010. ápr. 25. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!