Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bízhatok abban, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bízhatok abban, hogy nem mondja el senkinek a történteket, illetve a titkaimat?

Figyelt kérdés

Jártam egy fiúval, és egy pettingnél tovább nem jutottunk, mert nem ment a dolog, és nem voltunk szrelmesek egymásba, és jobbnak láttuk, ha nem kínozzuk egymást. Viszont a fiú rengeteg dolgot tud rólam. Tudja, hogy szűz vagyok, hogy mennyire félek minden testiségtől, ismeri a testi hibáimat, hiszen látott teljesen meztelenül, tudja, hogy nem vagyok valami jó az ágyban, és más titkaimról is tud, ugyanis 4 hónapig együtt voltunk. És most, hogy szakítottunk, attól félek, hogy esetleg rajtam nevet majd a haverjaival. Amíg együttvoltunk, addig is szóba került ez a téma, és akkor azt mondta, hogy felnőtt ember, és egyértelmű, hogy ezek a dolgok nem tartoznak másra, csak kettőnkre, és amit elmondok neki, azt nem adja tovább másnak. De még vajon így is bízhatok benne, vagy beszéljek vele erről? Mert nem haragban váltunk el, abban maradtunk, hogy beszélünk, összefutunk, ha úgy adódik. De most nem tudom, hogy külön figyelmeztetnem kell rá, hogy tartsa a száját, vagy evidens, hogy most sem nevet a haverjaival az én bénaságomon.

Szerintetek mit csináljak? Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. máj. 31. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmit ne csinálj.

Mindenkinek vannak "hibái". Először senki sem profi az ágyban. Ezen nincs mit szégyelni. Fel a fejjel!

2009. máj. 31. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nagyon fiatal vagy, de kár ezen görcsölni. Tényleg! Mindenkinek vannak hibái, és a kezdők még nem lepedő akrobaták. Amúgy szerintem a nők sokkal jobban kivesézik a szexuális dolgokat, mint a férfiak
2009. máj. 31. 18:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

19 is elmúltam már, csak nagyon tapasztalatlan vagyok. Nem is attól félek, hogy azt mondja el, hogy béna voltam az ágyban, hanem bármit, ami a mi közös szexuális életünkkel kapcsolatos.

2009. máj. 31. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem valószínű, hogy elmondja, hacsak nem hallottad már társaságban (fiúk között) ilyen témában beszélni, mármint előző nőkkel kapcsolatban. De tapasztalatom szerint kevés férfi mesél ilyen mélységben baráti körben.

Az viszon valószínűbb, hogy későbbi barátnőjének beszél rólad, esetleg testi hibáról. De akkor te már rég nem leszel képben, és nem is fogsz róla tudni, úgyhogy teljesen mindegy. De nevetségessé biztosan nem fog tenni, ettől ne tarts.

30/N

2009. máj. 31. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

A barátai előtt, amikor én is ott voltam, nem beszéltek a volt csajokról. De hogy mit csinálnak, amikor én nem vagyok ott, azt nem tudom. Nekem mesélt, említett meg volt "barátnőket", de név nélkül mondott róluk ezt-azt néha. Engem az zavarna, ha esetleg név szerint mesélne rólam, de remélem ilyen tényleg nem lesz.

2009. máj. 31. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!