Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy a barátom azért nem kiván, mert vékony vagyok?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok,fél éve vagyunk együtt, 25 éves a barátom.állitólag szerelmes,én vagyok számára az,akivel el tudja az életét képzelni. azonban észrevettem valami nem stimmel szexuális téren kettőnk közt mostanság, nagyon megritkultak az aktusok. Azt mondja,biztos valami bacit összeszedett,elmegy orvoshoz. Aztán hirtelen közli,lehet azért nem kiván,mert vékony vagyok.nem vagyok anorexiás, mások szerint kifejezettem jó alakom van,csak ő a teltebbeket szereti,de ezt tudta az elején is. Ez nagyon rosszul esett, mindig mondja hizzak 5-10 kg-ot,de ez nem megy csak úgy.Gyerekes indok lehet ez, vagy a háttérben mi állhat? (párom kifejezetten kövér, ruha nélkül sokan elfutnának, ő 30 kg-ot fogyhatna le, én mégse bántom soha,igy szeretem)2009. máj. 31. 17:28
1/6 anonim 

válasza:

Igen lehet ilyen. Az elején még jobban torelálja az ember a másik "hibáit". Ilyenkor még az újdonság varázsa elnyomja az igazi érzéseket. Vonzónak találom, később kicsit kezdek ráunni. Rájövök, hogy nem tetszik az alakja, a természete, stb.
2/6 anonim 

válasza:

Hát én a helyedben közöltem volna vele hogy vele is van baj,és ha nem tetszel neki úgy ahogy vagy akkor keressen mást.....
3/6 anonim válasza:
Hihetetlen! Látszik, hogy férfiból van... rúgd ki, mielőtt ő teszi meg! Egy ilyen kapcsolatnak se vége, se hossza. Ez tapasztalat
4/6 anonim 

válasza:

Hát igen, jogos lenne a kérdés, ha nem vagy az esete, mégis mi a fenének jött össze veled. Ezt azért érdemes lenne megkérdezni.
De ha már így alakult, és bevallotta, akkor neked kell lépned. Ha nem vagy az esete, nem szabad vele maradni. Hidd el, barátnőim tapasztalataiból tudom, hogy nem lesz jó vége. És a pasit mellesleg egyáltalán nem érdekli, hogy őneki is vannak hibái (mármint hogy ő meg kövér) attól még nem fogsz neki jobban tetszeni.
sajnálatos, de ez van. Találsz majd olyan férfit akinek tényleg az esete vagy.
30/N
5/6 anonim 

válasza:

Hahh! Te jó ég..nem hittem a szememnek, amikor ezt olvastam.. Mégha neki tökéketes alakja lenne, azt mondom OK , de így?? Könyörgöm.... Én is megmondtam volna neki a magamét az biztos.. Szerintem keress magadnak mást (írtod hogy vékony vagy és jó alakod van), más számára TE lennél azISTENNŐ , a TÖKÉLETES, és állandóan VELED büszkélkedne... Mit szeretsz ebben a férfibn? monst komolyan..Gondolkodj el ezen.. (én is vékony vagyok, és a Te helyedben biztos nem hiznék az ő kedvéért) KIVÁVOM HOGY TALÁLD MEG AZ !!!IGAZIT!!! puszi:-)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,valóban nem akarok hizni,jól esik akár az 5. szelet sütit is megenni,de nem miatta,hanem,mert jól esik.Sokan mondják,mit keresek mellete,jobbat érdemlek. Van,aki felhiv,sétáljunk 2 kört,olyan jó velem mutatkozni. Nem vagyok nagyképű,sem istennő,csak nem értem,ő közel sem tökéletes,és még én változzak...
2009. máj. 31. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!