Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak a barátommal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátommal, hogy ne lankadjon le? Szűz és nagyon ideges. Ha merev is lesz, mire kiejtem a számon, hogy húzzon gumit, az idegességtől rögtön lelankad.

Figyelt kérdés
Ez már többször megtörtént és nagyon tart már tőle, hogy újra megtörténik. Ha netán mégis elengedi magát annyira, hogy merev legyen, mire behatolásra kerülne a sor, az ijedtségtől összemegy.
2009. máj. 29. 13:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát... Nem vagy könnyű helyzetben... Legelőször is, ha tabit szedsz, és megbízol benne, a gumit hagyd a francba!

hogy nem megy az oral sem? csináljátok egyszerre Nem egymáson, mert az fáraszto... Oldalvást nagyon jó, mi is igy csináljuk a nejemmel.Az a lényeg, hogy egyszerre csináljátok. Nem tudom mennyire vagy otthon a cumizásban, magyarul: engeded a szádba, esetleg le is nyeled.A lényeg, egy pasi ennek nem tud ellenállni./Legalábbis én nem.../ Ha kigyakoroltátok magatokat/nem egy alkalom!/akkor jöhet az action! De csak akkor, mert ez az önbizalomhiány.... Lehet még egy pszhihológusra is szükség lehet... De azért drukkolok! Ird meg, sikerült-e!

2009. máj. 29. 14:55
 12/21 anonim ***** válasza:
Ja, előző voltam: Egy kis alkohol nem árt, főleg az elején. De, tulzásba ne vidd!Sztem egy-két pohár pezsgő, vagy max egy üveg sör!
2009. máj. 29. 14:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen amikor elkezdtem szexuális életet élni az első alkalom ezért nem is valami jó emlék nekem. De mivel a párommal kialakult köztünk egy olyan kaocsolat, hogy mindent meg tudunk beszélni az nagyon sokat segített. De egy gyakorlati tanács, fürödjetek együtt a meleg víz jót fog tenni.
2009. máj. 29. 15:03
 14/21 anonim ***** válasza:

Egy kis alkohol, mindenképp segít. Aztán meg orál minden mennyiségben...

33/L

2009. máj. 29. 17:13
 15/21 anonim ***** válasza:
48%

14:25-ös vagyok, és az utánam lévőnek válaszolnék:

Már bocs, de nem bunkóságból írtam, amit írtam. Én is mondtam, hogy nyilván szereti őt, de nekem akkor sem tetszik, hogy állandóan itt kérdezget és panaszkodik a pasijával kapcsolatban. Az orálos kérdésben pl. szó szerint lebénázta, ésatöbbi. Ha annyira szereti a srácot, akkor ne itt kérdezősködjön, mert itt az emberek csak találgatni tudnak. Még egyszer mondom, ha nem ugyanez a lány tette fel azt a 2 kérdést, akkor elnézést.

( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__25..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__24.. )

Jah, és igen, hallottam már szerelemről, sőt... de ha én szerelmes vagyok, és gondom van a szeretett személlyel, akkor nem a gyakorikerdesek.hu-n teszek fel többhetente mindenféle kérdéseket, melyekben lehúzom az illetőt meg panaszkodom rá.

2009. máj. 29. 19:05
 16/21 anonim ***** válasza:
Én írtam azt a nagyon hosszút. Elolvastam az előző kérdéseid de akkor kezdjük ott, hogy talán jobb lenne ha nem ilyen véleményed lenne róla. 2. Ha béna valamiben nem veszekedni kell rá meg hogy milyen béna hanem finoman stb. Nekem is volt, hogy a barátnőm ideges volt és úgy kezdtük el meglátszott mert semmi sem volt jó neki. Nekem pedig nyílván kva szarul esett, hogy ez így nem jó meg minden baja volt, holott az volt a gond, hogy ő volt ideges. Az előző kérdések alapján te is iylen vagy osztod a fejét emiatt. Holott ha nyugodtan megmondod neki jobb lesz mert ő is élvezettel akarja majd csinálni. Ha majd látja, hogy végre aranyos vagy és tényleg lenyugtatod lesz sikerélménye és sokkal jobb lesz neki is. 23évesen tapasztalat nélkül szerintem nem csoda, hogy egy nem szűz csajjal nem tud mit kezdeni. Biztos annyira zavarban van, hogy előtted le ne égjen és ne hagyd el, hogy eszméletlen. Én próbáltam segíteni így 19 éves fejjel szerintem jókat írtam. Mind a 2tökön múlik de hidd el az egész a legjobban rajtad:) Mennyire öntesz belé lelket és mennyire figyelsz rá. Utána ha ezek mennek jöhet ő:)
2009. máj. 29. 23:55
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem azért van ez az oldal, hogy megkérdezze az ember, ha magától nem tudja megoldani a problémát? Miért baj, ha megkérdezek másokat, hátha tudnak tanácsot adni, mert voltak hasonló szituban?
2009. máj. 30. 12:20
 18/21 A kérdező kommentje:
Amúgy megoldottam a dolgot. Felizgattam, fölém került és még mielőtt kapcsolhatott volna, gyorsan "magamba húztam" :) 1-2 perc múlva meg felhúzattam vele a gumit. Utána már le se lehetett lőni :) Valsz. a gumi felhúzása okozta a pszichés problémát, mert tudta, hogy akkor akció következik és "teljesíteni kell". Mivel nem mondtam el neki, mire készülök, így váratlanul érte a dolog és nem is volt ideje lelankadni :) Sajna az elélvezés még mindig nem megy, de talán ezt a görcsösséget már el fogja tudni hagyni és így idővel az is menni fog.
2009. máj. 30. 12:24
 19/21 A kérdező kommentje:
Amúgy egyre ügyesebb. Rápirítottam, hogy ne zárkózzon be, ne depizzen be, majd menni fog, ezért erőt vett magán és hajlandó tanulni is. Idővel menni fog, csak sokat kell gyakorolni :) Szerencsére sikerült kirángatnom a kétségbe esésből...
2009. máj. 30. 12:27
 20/21 anonim ***** válasza:
Az első válaszadó vagyok.Örülök,hogy sikerült megtennetek az első lépést!Ügyi voltál gratula!!!!!!!!!!:D
2009. máj. 30. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!