Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak a barátommal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátommal, hogy ne lankadjon le? Szűz és nagyon ideges. Ha merev is lesz, mire kiejtem a számon, hogy húzzon gumit, az idegességtől rögtön lelankad.

Figyelt kérdés
Ez már többször megtörtént és nagyon tart már tőle, hogy újra megtörténik. Ha netán mégis elengedi magát annyira, hogy merev legyen, mire behatolásra kerülne a sor, az ijedtségtől összemegy.
2009. máj. 29. 13:20
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Amúgy ő 23 én 24. Tabit szedek, de nem szeretném elhagyni mellőle a gumit, mert túl parázós vagyok.
2009. máj. 29. 13:24
 2/21 anonim ***** válasza:
64%
Nincs még felkészülve a szexre.Szerintem előbb maradjatok a pettingnél és mikor már úgy érzi felkészült rá,hogy élesben is csináljátok csak akkor tegyétek meg!Ne nyaggasd ez miatt légy megértő.Egy pasinak nehezebb mert neki kell irányítania és persze fél,hogy nem jól csinálja.Petting közben biztasd,hogy jól csinálja és hogy élvezed.(persze csak ha így is van!)És akkor az önbizalma is megnő...:D
2009. máj. 29. 13:27
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

huh hát előttem leírtak mindent. :)

szerintem csináljatok pár olyan estét, amikor csak elvagytok... semmi idegesség.. nem kell sietni, irányíts Te, dönts le az ágyra, tegyétek egymást boldoggá behatolás nélkül.. aztán miután ez már tökéletesen megy, lehet ujra próbálkozni...

amugy énis nagyon parátós voltam.. és volt már ilyen... fúderosszul éreztem magam utánna... de az is megoldódott, igaz, nagyon nagy mázli volt... :) de ezt nem mesélem el. :P

jó szórakozást

2009. máj. 29. 13:31
 4/21 A kérdező kommentje:
Hát sajna a petting se megy...Nem tud elélvezni. Gondoltuk hátha szex közben, de az se megy, mert az idegességtől lelankad. Próbáltam már többféleképpen felhúzni: leteperni, orál, kézzel, szavakkal, vizuálisan, de mintha hatástalan lenne. Annyira ideges, hogy nem tudok semmivel hatni rá. Petting közben is tiszta ideg, mert bár élvezi, elmenni nem tud. Tiszta görcs már a szex bármilyen formájáról is legyen szó, pedig kívánja és szeretné...
2009. máj. 29. 14:02
 5/21 A kérdező kommentje:
Biztatás, dicséret, részemről élvezet megvan.
2009. máj. 29. 14:07
 6/21 anonim ***** válasza:
Velünk is ez a helyzet. Kíván akar, de nem megy. Én türelmes vagyok, de ő nagyon cikinek érzi. Pedig nem az. Ebből is látszik, hogy nem dugni akar, hanem szeretkezni. Az orál sem megy. Lelankad. Nekem is kéne egy két jó tanács, főleg fiúktól. köszi
2009. máj. 29. 14:08
 7/21 anonim ***** válasza:

esetleg némi alkohol? :$ vagy masszázs? esetleg egy masszázs, és ugy hogy szó sincs szexről és véletlenül petting lesz belőle..? :)

második

2009. máj. 29. 14:16
 8/21 A kérdező kommentje:

Igen, alkoholra már gondoltam én is...Lehet ez lesz a megoldás. Próba szerencse.

Arra is gondoltam, hogy petting közben is használnánk gumit, hogy elengedhesse magát, ne legyen benne a félsz, ha gumi akkor be kell dugni és már lankad is... Aztán ha úgy van, hogy épp elég merev, akkor gyorsan egy váratlan pillanatban akcióba lépnék :) Gondolom a váratlan "lerohanásom" miatt ideje se lenne lankadni :)

Tegnap úgy jártunk, hogy végre jó merev lett, megkérdeztem, mi lenne, ha kibontanánk a gumit? Mire kibontottam, már le is lankadt, annyira megijedt.

Próbáltam nyugtatgatni, akkor sincs probléma, ha lelankad, ezen ne görcsöljön. Addig próbálkozunk, míg nem megy. Azt mondja, attól fél mindig, hogy csődöt mond...Hát be is következik.

2009. máj. 29. 14:25
 9/21 anonim ***** válasza:
47%
Nem ez az a fiú, aki gázul csinálja az orális szexet és a pettinget is? Már 2 ilyen kérdést is olvastam... ha ugyanarról beszélünk, miért vagytok még együtt, ha ennyit szenvedsz vele? Gondolom, mert szereted. De nem tudunk minden problémátokra választ adni ezen az oldalon, mert elsősorban Ő kell hozzá, és az Ő SZÁNDÉKA ahhoz, hogy változtasson. Szerintem már ideje lenne pszichológushoz/szexuálpszichológushoz fordulnia, mert elég gáz, hogy 2-3 hetente-havonta felteszel egy újabb kérdést vele kapcsolatban. Így semmi sem fog megoldódni. Ha pedig teljesen menthetetlen a helyzet, előbb-utóbb rá fog menni a kapcsolatotok, mert a szexuális élet egy jól működő kapcsolat felét kiteszi.
2009. máj. 29. 14:25
 10/21 anonim ***** válasza:
82%

Előző válszoló. Ritka b.nkó egy ember vagy hallod. Te még nem hallottál szerelemről? Ha valaki szerelmes nem azért van valakivel mert jól csinálja. Ha szarul csinálja akkor is vele marad. Mind1. Na akkor most segítség:

Nekem ment a sex meg minden, egyszer csak kb 2-3 nap alatt nagyon rossz lett a kedvem tuti nem vagyok jó stb. Meg is lett a baj. Nem lett merev. Orvoshoz mentem, igazából nem az segített. Megoldás a következő. kb 1,5-2 hete gyógyult vagyok 1hétig tartott. Szóval. Ne teperd le meg semmi. De így 1-2 hétig tényleg. Ne nagyon érj oda vagy ha igen akkor is csak nadrágon boxeren keresztül. Mond meg neki, hogy téged nem zavar, hogy ilyen, de míg nem fog ellazulni meglesz a gond. Miután nem érsz oda nem probálkoztok és rájön, hogy még ha csak 10-20 perc is a sex de neked az jó és örülsz meg minden jobb lesz a kedve. Hidd el. De ne próbálkozzatok mert mégroszabb lehet. 1-2 hét után ha megpróbáljátok és nyugodt. De úgy, hogy nem arra figyel, hogy na most jó lessz e jó lessz e, hanem csak úgy spontán akkor menni fog. Ha meg fél a gumitól. Akár csak 1-2percre próbáljátok meg gumi nélkül. Csak amiatt mert tabit szedsz nem lehet gond. Hidd el menni fog. És akkor el is fog élvezni:) Sőt hamarabb és tele is lesz szóval utána napokig semmi kifogásod nem lesz:) Ja én 19 leszek párom 15,5 és ő így mellettem állt. Teljesen. Akkor szerintem itt bőven nem lesz gond. Ja és mond még meg neki, hogy nem baj hogy 23 évesen szűz. Nem attól függ ki jó ki nem. Lehet ez zavarja. Bocs, hogy hosszú de 100%, hogy segít valamit:)

2009. máj. 29. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!