Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Félek, hogy megun a párom!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy megun a párom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Üdv nektek!

17éves lány vagyok, barátom 19!

8 hónapja vagyunk együtt, egy héten legalább 3-4-szer találkozunk, időnktől függően!

Általában amikor találkozunk mindig szexelünk legalább 2-szer tehát elég sokszor:)

nagyon szeretem, aztmondja ő is nagyon szeret engem, és érzem is, azonban félek hogy egy idő után rám fog unni!

Szexuális téren is. habár multkor mondtam neki hogy "félek h rámunsz" ő meg mondta, hogy "rád? Soha!" De akkor is, ki tudja milesz 5-6 hónap mulva?

Azt szeretném tőletek megkérdezni hogy szerintetek mivel dobhatnám fel a szexuális életünket , hogy biztos h ne unjon meg? Ez a szexi fehérnemü meg közös fürdés már volt.... Köszönöm a válaszokat!

2009. máj. 28. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:

ha folyton ezen görcsölsz, hogy megun, nem lesz ennek jó vége.

Szerintem kérdezd meg tőle, hogy ő mit szeretne, vagy szeretne-e többet.

2009. máj. 28. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem a "megunás" lesz az első hanem az,hogy kiszeret belőled ha mindig ezen görcsölsz.Ha azt mondta,hogy jó vagy neki és szeret akkor úgy is van.Ne a jövőre koncentrálj hanem a jelenre!Élvezd ki minden pillanatát.Mi a párommal lassan 10 éve vagyunk együtt és az még soha nem jutott az eszünkbe,hogy megunjuk egymást.Hidd el a szerelem hamarabb elmúlik mint a szex utáni vágy!
2009. máj. 28. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem ilyen korban még nem kell házasságon gondolkozni, egyszer úgyis vége lesz,addig élvezd, nem fog megunni, de ha nagyon akarsz tenni vmit, akkor új pózok, játékszerek stb stb. az internet határtalan:)
2009. máj. 28. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:

hasonlot erzek en is:)..csak mi 9 honapja vagyunk eggyutt :)

de mar rajottem hogy nem kell ilyeneken jarjon az eszem,hisz nekem megmondta kerek-perec hogy nem fog megunni

szoval ha neked is ezt mondta,nyugodj meg..ne a jovot tervezd,elj a jelenben :)

2009. máj. 29. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem szerezz be egy vmi ' minden napra egy sexpozicio' féle könyvet sok ilyen van és ha nem akarod megvenni neten is van ilyen biztos.
2009. jún. 14. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!