Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávenni a barátomat a durvább sexre ha ő nem szereti?

Figyelt kérdés
pl én imádom ha beleharap a nyakamba,(ezt már elértem)de én nem haraphatok meg semmi iesmi mert nagyon nem szereti,de én alig tudom megállni.úgy érzem akkor h nemtudok "kiteljesedni".
2009. máj. 27. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Sehogy. Ha őt ez ennyire taszítja, akkor nem próbáld meg rávenni, mert szerintem te sem akarod, hogy emiatt inkább kerülje/ne élvezze az együttléteket. Hogyha van egy dolog, amit az egyik fél akar, de a másik nem, akkor szerintem ott mindig a nem akarás az elsődleges, mert rossz lenne a szeretkezést kellemetlenné tenni számára. Én is ilyen voltam, és az én párom sem durvulós, de ráhangolódtam az ő ritmusára, megtanultam értékelni a lassú és finom szeretkezés bensőséges hangulatát és lány intimitását, és azóta nem is hiányzik a durvaság.
2009. máj. 27. 11:41
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

*lágy intimitását..

Amúgy meg mégvalami: gondolj bele, hogy neked milyen lenne, ha mondjuk ő valami olyasmit akarna, ami téged taszít. Nem hiszem, hogy örülnél, ha neki folyton e körül forogna a világa, és nem lenne képes a szexuális kéztetései elé helyezni a te érzéseidet. Nem?

2009. máj. 27. 11:42
 3/7 A kérdező kommentje:
jó.ő meg folyton az anállal jön ami nekem fáj.és ezt ő is nagyon tudja.nem akarja néha felfogni h nekem az rossz.és csak nagyon ritkán nem engedem neki.általában igen.akkor én kibirom?ő meg nem?
2009. máj. 27. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
hát ha így áll a ehlyzet, hogy ő is akar valamit, amit te nem, és te is, amit ő nem, akkor kompromisszumot kell kötni.. és megbezsélni vele, hogy ez így nem fair.
2009. máj. 27. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Akkor te megtiltod neki az anált! Vagy ő engedi meg a durvulást.

ENNYI!

2009. máj. 27. 12:26
 6/7 anonim válasza:
71%

Mi lenne, ha kipróbálnátok az anált jó sok síkosítóval és óvatosan, fokozatosan, úgy, hogy közben a csiklódat is izgatja? az nagyon jó tud lenni (főleg egy kis bortól kapatosan, úgy nem érzed a fájdalmat)

A párod ezért cserében meg bevethetne/engedhetne egy-két durvulósabb mozdulatot... lehet, rákapna az ízére (én is így voltam az anális szexszel, pedig féltem tőle, sose akartam kipróbálni)

Mert ugye nem az a cél, hogy kompromisszumok, meg engedek olyat, ami nekem rossz, és akkor neki is ki kell bírnia... hanem hogy összehangolódjatok, és közös legyen az örömötök!

De ha eleve nem olyan alkat, és nem hajlandó ezt vállalni, akkor lehet, hogy nem is illetek össze. Főleg, hogy az anális szexszel is úgy van, hogy nem figyel eléggé oda rád. Ezt nem lehet erőltetni, és meg kell értenie, hogy neked fáj. Az odafigyelés sokat segítene...

Én azt mondom, mindent ki kell próbálni (persze egy egészséges határon belül), mert sokmindenről kiderülhet, hogy nem is olyan rossz, mint gondoltad (ez rá is vonatkozik)!

2009. máj. 27. 13:34
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. máj. 27. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!