Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SzSzili kérdése:
Hogyan tudnám rávenni a barátnőm hogy lenyelje a spermám?
Figyelt kérdés
Azt hogy a szájába menjek el azt gond nélkül hagyja, de utána egyből kiugrik az ágyból és kiköpi. Ez így elég illúzió romboló. Van amikor persze benntartja és kényeztet még egy darabig de sosem nyeli le.2009. máj. 27. 00:26
21/22 anonim 

válasza:

Figyelj! Nálunk forditva van! Számomra a jelenlegi párom az,akinek először lenyeltem, nem zavar,csak ne cigizzen,attól rémes az ize. Hogy tud rávenni? Ölelget, szeretget, igy-úgy imád...és én közbe ezekre a pillanatokra gondolok, hogy mennyire szeret. Engem nem zavar,ha a számban van,nem rohanok zsepiért se inni,se fogat mosni, viszont ő nem csókol úgy meg, undoritó szerinte,ez nekem rosszul esik. Sőt, közölte,ne szálljak el,sokan megteszik még ezt,hát kétlem...
22/22 anonim 

válasza:

11:06
Mi a fenének vagy egy ilyen emberrel...?
Ennyire becsülöd magad?!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!