Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SzSzili kérdése:

Hogyan tudnám rávenni a barátnőm hogy lenyelje a spermám?

Figyelt kérdés
Azt hogy a szájába menjek el azt gond nélkül hagyja, de utána egyből kiugrik az ágyból és kiköpi. Ez így elég illúzió romboló. Van amikor persze benntartja és kényeztet még egy darabig de sosem nyeli le.
2009. máj. 27. 00:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%

nézd, van aki nem szívesen nyelné le, akár az íze akár az állaga miatt...személyszerint elég macerásnak gondolom h közben zsepiért ugráljon az ember, egyszerűbb ha lenyeli, de idő kell hozzá...vezesd fel neki a témát, hogy mi lenne ha kipróbálná egyszer, mondjuk nem az első adagot, mert az nem mindig egyszerű leküzdeni :D, hanem mondjuk a 2.-at vagy 3.-at, az nem szokott olyan sok lenni:) kellemes próbálkozást:)

20/L

2009. máj. 27. 00:30
 2/22 anonim ***** válasza:
75%

Bocsánat h ezt mondom, de ha annyira rá akarod venni, igyál meg előtte egy deci spermát. Nem túl finom. Nem azt mondom h kibírhatatlan íze van, de azért nem eperfagyi. Hallottam már olyat, h vki az állagát nem bírta elviselni, szabályosan kidobta tőle a taccsot.

Örülj neki, hogy egyáltalán orálisan kényeztet, ne véárd el tőle, h lenyelje. Ha ennyire zavar, hogy kirohan utána, akkor ne a szádba élvezzen, hanem zsepibe pl, akkor nem kell kimenni.

2009. máj. 27. 00:52
 3/22 anonim ***** válasza:
75%

Ne haragudj de az nem igy megy, hogy csak ugy raveszuk es kesz!

En sem nyelem le, sot a parom nem is engedne mert 1-2szer megtettem es alig tudtam vissza tartani, hogy ne dobjam ki a taccsot! Nem kinozom magam, a parom mindig szol ha mar ott tart nem okoz neki gondot.

Te milyen oromot lelnel benne?

32/L

2009. máj. 27. 01:19
 4/22 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem finom. De ha valami fűszereset eszik előtte a fiú, háát az nem a legjobb:)

A lényeg, hogy ha szeretitek egymást, meg tudjátok beszélni. Mondd el neki, hogy neked ez illúzióromboló (amit egyébként meg is értek).

Gondolom Te is kielégíted orálisan, annak ugyanúgy íze van..

Szóval vagy szerettesd meg vele, vagy inkább ne menj el a szájába, inkább a hasára, mellére stb. Akkor elkerülöd a rossz érzést.

21/l

2009. máj. 27. 01:50
 5/22 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem muszály egy lánynak lenyelnie ha nem akarja.Mindenki tegye azt amit szeretne....lehet hogy kiköpi,de inkább néznéd az undort az arcán??az jó lenne?tetszene a látvány?pláne ha a taccsot is kidobná....Szerintem ha szeretitek egymást és a lány nem szeretné akkor ne erőltesd!:)
2009. máj. 27. 05:54
 6/22 anonim ***** válasza:
74%

Az egyik hozzászólónak: a lányoknak nagy többségében nincsen kellmetlen ízük, míg a sprema nem egy leányálom, tehát az összehasonlíts itt már megbukott

Ne nyelesd le vele, már az is óriás dolog hogy engedi, hogy elmenj a szájában.

2009. máj. 27. 07:21
 7/22 anonim ***** válasza:
85%

- Nyeld le!

- ÜÜ.

- Nyeld le!!!

- ÜÜ.

- NYELD LE!

- ÜÜ.

- Mit kérsz Karácsonyra?

- (glugy) Bundát!

Ha átadná a te szádba, lenyelnéd?

2009. máj. 27. 07:58
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk azóta nyeli le, mióta velem is lenyelette egyszer (átadta).
2009. máj. 27. 08:24
 9/22 anonim ***** válasza:
80%
Nemhogy örülnél, hogy a szájában mehetsz el...
2009. máj. 27. 08:55
 10/22 anonim ***** válasza:
45%

Ez a barátnő érettségén mulik. Az enyém lenyeli és nincs semmi baja tőle, imádja, sőt állitolag egészséges is. Elég szomorú, h egy férfinak ilyenröl kelljen gyözködnie a barátnőjét.

Az a szép még, mikor azt irják itt, h "Én nem szopom le, de hát azért engem azért kinyaljon".

2009. máj. 27. 08:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!