Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SzSzili kérdése:

Hogyan tudnám rávenni a barátnőm hogy lenyelje a spermám?

Figyelt kérdés
Azt hogy a szájába menjek el azt gond nélkül hagyja, de utána egyből kiugrik az ágyból és kiköpi. Ez így elég illúzió romboló. Van amikor persze benntartja és kényeztet még egy darabig de sosem nyeli le.
2009. máj. 27. 00:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

neharagudj de te egy akkora tapló ember vagy!

zavar ha egyből kiugrik és kiköpi hát akkor tásd ki a szád átköpi aztán te akárle is nyelheted!

ez a legundorítóbb hogy hogy ved rá .mindent ,megtesz neked de hogy nem nyeli le már az is baj! hát ez legyen a legnagyobb problémád az életben kivánom. na de tudom ezt majd nem dijjazátok szavazatok ban d most ez nagyon durva volt számomra ezt a dolgot nem lehet erőltetni.amúgy én sem nyelem le én is megyek és kiköpöm kimosom a szám és vissza fekszem hozzá ő ott vár és attól lehet még tovább intim édes pillanatok levezetésként. simogatás becézgetés és persze bezsélgetés.

2009. máj. 27. 09:27
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

Az én barátnőm sem nyeli le,és nem is szeretné.Én teljesen megértem,soha nem erőltettem,nem is fogom.Mégis eszméletlen jó vele a szex.Sz@rok az ilyen dolgokra,h lenyeli-e.

Géb

2009. máj. 27. 09:37
 13/22 anonim ***** válasza:
83%

Szia. Szerintem ha nem akarja lenyelni, akkor ne eroltesd. Legyen az agy mellett mindig papirzsepi,meg egy pohar viz. Zsepibe kikopheti, aztan iszik egy-ket gorty vizet es kesz, nem kell kiszallnia melloled az agybol.

Szep napot!

2009. máj. 27. 09:40
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
Én is azt akartam mondani, hogy ha oda van készítve a zsepi, akkor nem kell kirohannia. Én le szoktam nyelni, de mivel inkább szeretkezés által megyünk el, ritkán van rá példa. Meg kéne kóstolnod, hogy tudd milyen az íze! Előtte igyál gyümölcsleveket, és alkoholt semmiképp, attól elviselhető lesz, de tényleg van, aki hány tőle. Ha nem akarja ne kényszerítsd. Az viszont engem is érdekelne, hogy te hogy állsz hozzá? Legalább kinyalod?
2009. máj. 27. 11:17
 15/22 anonim ***** válasza:
72%

Ha zavar készíts ki egy poharat az ágy mellé, és köpje abba, akkor nem kell kirohangálni. Amúgy pedig igazuk van az előttem szólónak, őt csak akkor hibáztasd ezért, ha te magad lenyelnél egy nem túl kellemes izú takony állagú valamit.... Nem hiszem, hogy fordított esetben megtennéd, ugye?

Én sem nyelem le, igaz ennek egészségügyi okai vannak, mégpedig hogy allergiás vagyok rá. Az elején nem voltam, le is nyeltem, de őszintén szólva mindig összeszorult tőla a torkom, nem túl gusztusos... Aztán (valszeg idegi alapon) kialakult ez az allergia, hogy szex után mindig picit csíp a nyálkahártyám ha belém élvez (ez mondjuk nem igazán érdekel), ha meg lenyelem akkor egy napig víz állagú hasmenésem van. Ezt ugye nem szeretnéd neki?

2009. máj. 27. 11:47
 16/22 anonim ***** válasza:
56%

én csaj vok,de a párommal megbeszéltük h nem élvez a számba, és pláne h nem nyelem le.

vagyis mindig zsepibe megy el .

viszont én meg mindig fogamzásgátlót szedek,így bennem eltud menni.és neki ez így jó.

amúgy meg 1 bunkó vagy kedves kérdező,ha ieneket akarsz ráerőltetni a bnődre. örülj annak h egyáltalán orálisan kényeztet és h elmehetsz a szájában.

BECSÜLD MEG !

paraszt...

2009. máj. 27. 12:57
 17/22 anonim ***** válasza:
60%

NA most azért szeretnéd, hogy lenyelje, mert NEKED illúzióromboló? Hát nem irigylem a barátnődet...

Elárulom: én nem csak hogy illúziórombolóan kipattanok az ágyból, és rohanok a fürdőbe, hanem azon frissiben fogat is mosok. A párom még sosem szólt emiatt...képzeld, neki az is elég, hogy orálisan kielégítem, nem erőlteti a körítést.

2009. máj. 27. 14:04
 18/22 anonim ***** válasza:
63%
Rávenni? SEHOGY! Ha majd akarja, ugyis megteszi... Az én nejem sem tette meg, sőt még a szájába sem vette éveken keresztül! aztán öszzecsiszolódtunk, és évek mulva már ÖNSZÁNTÁBÓL megtette. Ezőször csak bevette, aztán beleélveztem de kiköpte, ma pedig már simán nyeli, mint kacsa a nokedlit! Ne légy türelmetlen, türelem szopást, majd idővel nyelést terem.
2009. máj. 27. 15:39
 19/22 anonim ***** válasza:
43%

Hát a te barinőd nem ép :D

Kb 1 másodpercet kell a szájában tartani, ha lenyeli.

Ha meg kiszaladgál kiköpni, az minimum 5 perc.

Arról nem is beszélve, hogy az ízét a szájában fogja érezni, és nem a nyelőcsövében..

Szerintem ez elég hatásos érvelés lenne, amit elmondhatsz neki.

Bonyolult az élet :)))

2009. máj. 27. 18:39
 20/22 A kérdező kommentje:

Szó sincs arról hogy erőltetem. Még csak meg sem említettem neki. Csak ezt a ki be ugrálást akarom megszüntetni. Amúgy ha kérném biztos megtenné, én is megteszek neki mindent. A bunkózósnak meg üzenem hogy szó sincs erőltetésről és próbáljál meg a kérdésre válaszolni ne azt írd le hogy te mit gondolsz erről. De annak örülök hogy legalább aláírtad.

Amúgy vannak egész jó válaszok is, szerintem hagyom hogy az idő elrendezze.

2009. máj. 27. 23:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!