Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » CSajok, Ti lenyelitek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSajok, Ti lenyelitek?

Figyelt kérdés
Orális sexnél, lenyelitek a párotokét?
2009. máj. 23. 21:16
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Kedves előző! Igazad van, nagy voltál! Gondolom a "kedves" hölgyemény a gyerekét sem puszilja meg, mert az is abból van!Osstoba liba!
2009. máj. 27. 12:36
 32/36 anonim ***** válasza:
53%
Hihi:D Köszönöm. Hát igen elég debil egy csaj volt örüljön, hogy nem találkoztunk még. Kívánom, hogy egyszer csak ebből tudjon megélni... És majd akkor megutudja, hogy ez szeretetből stb. Az meg...:D
2009. máj. 27. 16:17
 33/36 anonim ***** válasza:
53%
Annak az értelmes lánynak üzenem, hogy én szőke vagyok, lenyelem a barátomnak. Nem kérte, azért teszem mert neki is jó, nekem is jó. És mivel szeretjük egymást azt tesszük ami mindenkinek jó. Tőlem nem kérte hogy te idióta szőke liba had élvezzek a szádba.Vitamin tényleg van benne. És ha egyszerű vagy, hogy azt hiszed az intelligencia és a hajszín összefügg, tévedsz. Nem értem mért kell ebből a dologból ennyit kihozni. Attól, hogy valaki ezt megteszi a szerelmének, még semmivel sem kevesebb nálad. Amúgy ennyi erővel az is megalázó a barátodra nézve hogyha így elégít ki. És ennyi erővel te is egy önző dög vagy aki megaláz másokat.
2009. máj. 27. 17:56
 34/36 anonim ***** válasza:
Nem is gondoltam volna, hogy ennyien egyetértenek velem és tovább osztják:D
2009. máj. 27. 22:04
 35/36 anonim ***** válasza:
53%
Igen, én vagyok a "szőke liba", aki ugye vörös...:D Szerintem is buta dolog ilyet mondani, hogy ezzel kábítana akárkit is a párja, hogy akkor nem szereti, ha nem nyeli le, ez NEM így működik! Természetesen nem ettől függ a szeretet, szerelem, de ha örömet szerezhetek vele és SZÍVESEN megteszem, anélkül, hogy egy szóval is kérte volna valaha is, akkor az csak jó mindkettőnknek, mert tudom, hogy élvezi és ez a legfontosabb! :-)
2009. máj. 28. 10:36
 36/36 anonim ***** válasza:

Nemár most, semmi nem igazolja hogy egészségtelen lenne, de tény nekem 4 év után először nem olyan töredezett a hajam, és nő is, mióta lenyelem a párom ondóját. Persze ez nem az ondónak tudható be, de mégis..:D

Egyébként semmivel sem különb, mint mikor a párom orálozás közben lenyeli az én hüvelyváladékomat.

Eddig egy betegség miatt nem csinálhattuk, de mivel már meggyógyult, örülök hogy efféle örömökben is részesíthetem, mert még egyik barátnője sem volt rá hajlandó. Nekem nem lesz tőle hányingerem, de tény, az ő ondója sokkal rosszabb ízű mint volt barátomé. Oda van készítve az innivaló az ágy mellé, így iszok rá pár kortyot, és ennyi.:)

Amúgy ez nagyon ember függő, vannak olyan lányok akik valóban rosszul lesznek még az oráltól is, nemhogy az ondótól, míg vannak olyanok, akiknek meg sem kottyan. Ennek függvényében nyelik le, vagy sem, a lányok.

2011. febr. 23. 12:22
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!