Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » CSajok, Ti lenyelitek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSajok, Ti lenyelitek?

Figyelt kérdés
Orális sexnél, lenyelitek a párotokét?
2009. máj. 23. 21:16
1 2 3 4
 21/36 tade ***** válasza:
71%
En lenyelem. Semmi megalazo nincs benne. Egyes csajok szerintem elvarjak, hogy a pasijuk kinyalja oket, pedig ott is testnedvek vannak, nem szaraz faagat nyal a kedves parotok, ti meg mar az elovaladektol is oklendeztek. De tisztelet a kivetelnek. En szemely szerint imadom mikor a parom elmegy es en tovabb folyattom es latom az arcan mennyire elvezi.
2009. máj. 23. 23:18
 22/36 anonim ***** válasza:
16%
Nem, mert nem bírom, rosszul vagyok tőle!
2009. máj. 24. 06:32
 23/36 anonim ***** válasza:
78%

én nyelem.

OFF:

"Egészséges!!!Nyeld csak le nyugdtan, nagyon fiinooom!Tele van vitaminnal , hú de fincsi mi?

TE HÜLYE IDIÓTA SZŐKE LIBA, esze annyi, mint egy tyúknak.

Lányok, jól átvernek a fiúk ezzel a szöveggel, de meg is érdemlitek!"

kit vernek át ezzel a szöveggel? annyira szánalmas vagy..mi közöd van ahoz,hogy ki nyeli,meg ki nem? neked inkább sz*rt kéne nyelned szerintem.

2009. máj. 24. 09:39
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha én kinyalom a barátnőmet, és az ő testnedvei nem zavarnak(attól függetlenül hogy elég keserű), akkor elvárom hogy az előváladéktól! ne öklendezzen. Ez egy akkora baromság. Neked nem való az orális szex, ha az előváladéktól öklendezel. Az is a pasidé, undorodsz tőle vagy mi? Ennyi.. Remélem téged soha nem fognak kinyalni jól:)

Amúgy az én barátnőm természetesen lenyeli. 22/F

2009. máj. 24. 11:23
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
még soha nem nyeltem le.. de lehet, hogy majd egyszer kipróbálom.. ;)
2009. máj. 24. 11:49
 26/36 anonim ***** válasza:
37%
Te idióta BAROM! a nyál is testnedv, akkor ne is smároljál... Pics@
2009. máj. 24. 17:02
 27/36 anonim ***** válasza:
53%

22:55-ös!! Igaz a mondás, ugyanis én nagyon szerelmes vagyok és lenyelem :)

nincs abba semmi rossz... ki lehet bírni, ha szerelmes vagy akkor nem fog érdekelni az ize se

17/L

2009. máj. 24. 19:30
 28/36 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem ez egyeseknek (itt mindenkinek)miért kötelező?Az mivel jobb, miért jobb a fiúnak?!?!

Nekem eszembe nem jutna lenyelni, de szerintem a páromnak se jut észébe, h ilyet kérjen tőlem.Az nem oda való és kész.Felesleges! Ha a lánynak rossz, akkor miért csinálja?És NEM HISZEM EL, h van olyan lány, aki ezt élvezi, hiába irtátok az előzőeket!

És az a pasi, aki ezt elvárja egy önző bunkó!

A másik meg az, hogy se mennyiségileg se máshogy nem lehet ezt összehasonlitani a csókkal és az előválladékkal!Ezeket ugyebár nem lehet kiköpni, azt meg igen.Ennyire egyszerű.

2009. máj. 24. 20:24
 29/36 anonim ***** válasza:

A másik meg az, mert sokmindenki irta,hogy ha szereti a párját lenyeli. Ez ettől függ?!Ezt ki mondja nektek?És elhiszitek?Na neee!

Na mind1.Lehet hogy pont ezért szokták némely lányra mondani, h buta liba.De ki lehetne azzal egészíteni, h te buta liba nyeld le a gec..et.Mert ez bizonyíték a szerelmünkre!!!

2009. máj. 24. 20:32
 30/36 anonim ***** válasza:
53%

válasz megírásának időpontja: tegnap 20:24

Jobb lenne ha visszavennél. 1 AZ ÉN PÁROM NE NEVEZD BUTA LIBÁNAK!!! meg itt senkit! 2 engem se nevezz bunkónak mert megkérem rá. azért mert te ilyen ... vagy miért osztod a másikat? én most kaptam meg ezt a gyönyört 1 órája és teljesen azért mert ő is megtette. ÉS IGEN HA SZERELMES VAGY TELJESEN MÁS! bekapod egy olyan pasinak akivel nem jársz? NEM MERT NEM IS AKAROD! ha szerelmes vagy kívánod azt is, hogy nyalogasd neki. és van aki kívánja. PL neki csak a szagával van baja, semmi mással. Ha nem érzi a szagát még úgymond jó is neki. Le nem szokása nyelni. Ennyi, szóval ha ilyen bunkó vagy akkor ne írj ide. Megmondtam korábban, hogy értelmes kérdésre egy igent nemet várt a kérdés feltevője nem azt, hogy osszátok az észt. És én személy szerint magunkra vettem és védem azokat akik azt írták lenyelik de még azt is aki azt írta, hogy nem...részben mert van aki nem így közölte mint te! Ennyi. Ja és majd ha igazán szerelmes leszel rájössz, hogy ezeket nem kérni kell nem rászánni magad, hanem egy idő után szinte együtt jár vele.

2009. máj. 25. 16:40
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!