Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » CSajok, Ti lenyelitek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSajok, Ti lenyelitek?

Figyelt kérdés
Orális sexnél, lenyelitek a párotokét?
2009. máj. 23. 21:16
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
19%

Hát szerintem ez nagyon megalázó a lánynak!!!

A férfiak szeretik a nőket alázni, és van olyan hülye nő, h ezt engedi is!Komolyan mondom borzasztó, hogy egyes nők szexuálisan teljesen kiszolgáltatják magukat a férfiaknak!

Mi nők miért nem követeljük, hogy igenis szíppantsák ki a hüvelyünkből a válladékot, vagy miért nem kérjük őket arra, hogy nagyvécézés után a nyelvükkel nyalják le a barnamacit a hátsónkról?

2009. máj. 23. 22:21
 12/36 anonim ***** válasza:
84%
Utolsónak: ez egyáltalán nem megalázó! Nincs benne semmi rossz, fehérjét tartalmaz, egészséges! :D Nem muszáj lenyelni, de ha nem öklendezel tőle, és szereted a párodat, akkor miért ne tennéd? Olyan értelmetlenek egyesek: leszopni leszopod, úgyis kerül előváladék a szádba, de lenyelni nem nyeled le...érdekes!
2009. máj. 23. 22:26
 13/36 anonim ***** válasza:
17%

Egészséges!!!Nyeld csak le nyugdtan, nagyon fiinooom!Tele van vitaminnal , hú de fincsi mi?

TE HÜLYE IDIÓTA SZŐKE LIBA, esze annyi, mint egy tyúknak.

Lányok, jól átvernek a fiúk ezzel a szöveggel, de meg is érdemlitek!

2009. máj. 23. 22:39
 14/36 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó hozzászólónak: azt hiszem erősen el vagy tájolva, kicsit művelődj. :)

Mondjuk kezdd itt: [link]

2009. máj. 23. 22:54
 15/36 anonim ***** válasza:
76%
Erre van egy jó találós kérdés: mi a különbség a szerelmes, a nagyon szerelme, és a hivalkodó között? A szerelmes kiköpi, a nagyon szerelmes lenyeli, a hivalkodó pedig gargalizál vele!
2009. máj. 23. 22:55
 16/36 anonim ***** válasza:
49%

lenyelem

"Egészséges!!!Nyeld csak le nyugdtan, nagyon fiinooom!Tele van vitaminnal , hú de fincsi mi?

TE HÜLYE IDIÓTA SZŐKE LIBA, esze annyi, mint egy tyúknak.

Lányok, jól átvernek a fiúk ezzel a szöveggel, de meg is érdemlitek!"

neked meg gratulálok.

2009. máj. 23. 22:57
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyelem le, mert nem tudom. Én is úgy vagyok, mint az egyik előttem szóló, hogy már az előváladéktól is öklendezem. Nem tehetek róla, egyszerűen az állaga olyan, hogy ezt váltja ki belőlem. Attól még szeretem a páromat, és ő is szeret engem, mert nem várja el tőlem és megért. Szerintem a szex tág fogalom, sok minden tartozik bele, de úgy gondolom, hogy a másik "váladékát" lenyelni nem "normális". Szerintem egyáltalán nem finom, akkor nem értem, hogy minek lenyelni. Persze tisztelet a kivételnek, vannak akiknek ízlik, és a gasztronómiában is vannak a pikáns ízeket kedvelők.
2009. máj. 23. 23:02
 18/36 anonim ***** válasza:
80%
Az "idióta szőke liba" vagyok, aki vörös...:D Nem a pasi tömte az agyamat tele hülyeséggel, szakirodalmat kell olvasni!!! Ezt mindenki tudja...nem undorító, a pasim farka mindig tiszta, ápolt, a spermájának egyáltalán nincs rossz íze! Megértem, aki öklendezik tőle, hogy nem nyeli le, de akinek nincs vele baja, az miért ne tehetné? :O
2009. máj. 23. 23:05
 19/36 anonim ***** válasza:
83%
Mint fiú ide kell írnom egyik szőke nőnek. ÉN PL IGENIS KISZIPPANTOM BELŐLE! De mindig. És szerintem ezzel a férfiak több mint 70-80%-a így van. És szerintem az is hülyeség hogy más váladékát. Mert sokan inkább azt nézik, hogy ha ettől a párom boldog. Én párom pl van, hogy egyáltalán nincs kedve, hogy a szájába menjen van, hogy kívánja. Van, hogy nyeli van, hogy nem. ÉS EZ NEM MEGALÁZÓ! Úgyhogy szerintem jobb lenne ha egy két okoskodó itt inkább csendben maradna. Egy egyszerű kérdésre mondtátok a hülye válaszokat:)
2009. máj. 23. 23:06
 20/36 anonim ***** válasza:
71%
Én lenyelem! Mi csajok el se tudjuk képzelni, hogy milyen élvezetet nyújt az egy pasinak, mikor egy nő torkának mélyére élvezhet! :D
2009. máj. 23. 23:15
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!