Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Úgy érzem nem tudok csókolózni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nem tudok csókolózni. A gátlásosságom és az önbizalomhiányom miatt nem merek. Van barátom, nemrég csókolt meg először, de nem érzem, hogy tudnám hogyan kell. Félek, hogy bénának tart, hogy nem fog majd magától újra próbálkozni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem ő volt akivel először csókolóztam,de az első sem volt az igazi..
2009. máj. 23. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem a technikát nézi, hanem azt, hogy veled lehet ne aggódj, biztos nem gondol semmi rosszat.
2009. máj. 23. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szegénykém! Én is igy voltam ezzel. Elég sok fiúval csókolóztam,és az visszahallottam hogy az egyik azt mondta hogy én nemtudok smárolni. Na gondolhatod. Amugy pont ezt gondoltam én is róla,csak én sosem fikáznám a barátnöimnek. Ö megtette,és kb. 1 évig nem hagytam senkinek hogy megcsókoljon. Aztán összejöttem a párommal,eleinte vele se mertem,de nem akartam hogy otthagyjon,ugyhogy kénytelen voltam,és annyira jó volt vele! =) Csak bátran,nem egy srác faképnél hagyott az miatt,hogy elforditottam a fejem...
2009. máj. 23. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!