Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném szőrteleníteni magamat OTT is, de nem tudom mivel érdemes csinálni. A borotvától tartok kissé, mert még sosem használtam. Sima szőrtelenítő krémmel lehet?-mert abban meg vegyi anyagok vannak, és félek, hogy esetleg kárt okozok. . .
Az egy kicsit attól is függhet hogy fiú vagy e vagy lány, mert nem mindegy. Mert ha fiú vagy, akkor hagyd ugy ahogy va, mert az ugy tetszik ÁLLTALÁBAN a lányoknak.
De szetintem te lány vagy (BOCSI ha tévedek), ezért csak azt lehet tanácsolni, hogy ptóbáld ki, hogy neked mi használ, mert mindekinek más jön be. Én is félek a krémtől ugyan azért amiért te.a borotvával okozhatsz sebeke, de nme hiszem, hogy olyan ugyetlen lennél, hogy nagyon elvágd magad. DE, sokan a krémre esküsznek, mivel nem tudsz azzal sebeket okozni, és nem uyg fejlesztették, ki hogy kárt okozzon. először csak kis hejen próbáld ki 1-másfél nappal a teljes használat elött, hogy tudd, nem-e vagy rá érzékeny.sok módja létezik a szőrtelenítésnak, próbálgasd, hisz nem azért vannak, hogy ártsanak. SOK SIKERT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!