Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Veet szőrtelenítő krémmel...

Veet szőrtelenítő krémmel szabad hónaljat szőrteleníteni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, szabad.
2011. jún. 2. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlanám. Amikor én próbáltam akk nagy kipirosodott tőle a bőröm, érzékeny bőrre semmiféleképp ne vidd fel, inkább a Veet zselé gyantát azt most nagyon dicsérik.
2011. jún. 3. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Perse a sima krém elvileg mindenhova jó. Ha nagyon érzékeny a bőröd és nem az érzékeny bőrre valót használod, vagy túl sokáig hagyod rajta, akkor esetleg irritálhatja, de abszolút alkalmas rá. A lényeg, hogy a spatulával óvatosan, inkább húzd át többször, de ne sértsd fel a bőrt vele...
2011. jún. 5. 13:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Én azzal csináltam régebben (mostmár nem, spórolnom kell a lóvét), nekem jó volt, nem irritálta.
2011. jún. 5. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:
mivel egyszer csúnyán megvágtam magam (hónaljamat), csakis veet krémmel kenem, utána a szivacs, utána bekenem egy kis testápolóval. már több éve így csinálom, semmi bajod nem lesz tőle, persze kicsit érzékeny lesz utána mint minden borotválás után. és ha nem használod gyakran elég sokáig kitart, a hónaljadra nem is kell sokat kenned, ép hogy egy vékonyka felületet:)
2011. jún. 5. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!