Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azt mondják minél fiatalabban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják minél fiatalabban veszíted el annál hajlamosabb vagy a fertőzésekre. Ez igaz?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem... ez a dolog sok mindentől függ, pl: milyen erős a szervezeted? volt e már ilyen fertőzésed? milyen gyakran váltogatod a partneredet, milyen a múltja a mostani partnerednek és a gumi jobb ezen a téren mint a fogamzásgátló!
2009. máj. 21. 17:09
 2/9 A kérdező kommentje:
és a gumitól lehet valami betegségem?? vagy kidörzsölheti a hüvelyem?
2009. máj. 21. 17:26
 3/9 A kérdező kommentje:
jahm,és amúgy nagyon köszönöm a választ.számomra hasznos volt:)
2009. máj. 21. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

minél korábban kezded el, annál nagyobb a kockázata, hogy elkapsz valamit vagy ,megtelepszik valami baktérium a nemi szerveidben,ami eddig nem volt ott... de a hajlam nem ettől függ, ahogy az első is írta... az óvszer nem dörzsöli ki a hüvelyed annál jobban, mint ahogy egy sima pénisz kidörzsölné...elég nedvesnek kell lenni és kész...az óvszerrel esetleg akkor lehet baj,ha valamelyik félnek gumiallergiája van..van ilyen

viszont azt tanácsolom neked, hogyha még ilyen buta kérdéseket teszel fel és alapvető kérdésekkel nem vagy tisztában, nem kellene szexuális életbe kezdeni,bőven ráérsz még vele akkor ha már érett a gondolkodásod,ugyanis nem a szextől leszel felnőtt...a korai szextől csak egy felelőtlen gyerek leszel,aki majd később siratja az ártatlanságát

2009. máj. 21. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én korán veszítettem el, de nem bántam meg nem siratom azota is azzal a fiuval vagyok és lehet hogy van vmi köze a fertőzésnek mert nálam elég gyakori a gomba és mondom: egy partnerem van,neki is csak én
2009. máj. 21. 17:40
 6/9 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok az alapvető kérdésekel kapcsolatban, csak valaki azt mondta,hogy igen valaki meg azt hogy nem.ezért gondoltam,hogy felteszem és itt kiderítem,hátha valami hasznos tanácsot is kaphatok :)
2009. máj. 21. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:
40%

A kor és a fertőzés összeszedés között, meg ennek a hajlama között nincs összefüggés!

Ha gyakran váltogatod a partnereid, akkor tudsz begyűjteni fertőzéseket, pláne ha nem használtok gumit.

És a gumi nem dörzsöli ki a hüvelyt, van extravékony, amit elvileg meg sem éreztek, ha elég nedves vagy akkor pláne nem, és ha nem nedvesednél, akkor van még síkosító is.

plusz fertőzéseket nem csak szexuális úton lehet benyelni, hanem esetleg uszodában, illetve ha nem tisztálkodsz rendesen, ez is kell.

2009. máj. 21. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt azért mondják, mert aki fiatalon kezdi, az valószínűleg több partnerrel fog összekerülni, mint aki később kezdi. Így nagyobb a nemi beegségek statisztikai esélye.

De ha mondjuk egymással veszítettétek el és 20 éves korodig együtt maradtok, nincs több esély a betegségre, mint annak, aki 20 évesen kezdi.

2009. máj. 22. 00:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Hülyeség.Minden alkalommal használj óvszert az védd a fertőzéstől.......
2010. márc. 6. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!