Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Uraim, érdemes-e kur*ázni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, érdemes-e kur*ázni?

Figyelt kérdés

20as évei elején járó srác vagyok. Amit magam körül látok a kapcsolatokban (főleg a korombeli pároknál) az az üresség és a hazugság. Megjátszott érzelmek, önzés, a társadalom/környezet által előírt cselekvés sorozatok lekövetése, stb.

Na ez az amiből nem kívánom kivenni a részemet, a hazugság meg aztán végképp a gyáva emberek dolga.

Jó pasi nak sem mondanám magam, egy éjszakás kalandok kilőve, a leitatás sem fér bele nálam a tisztességbe.

Ugyanakkor az embernek vannak testi szükségletei.

Vélemények, tanácsok, hasonló cipőben járók?

2009. máj. 20. 04:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten igazad van, ez a társadalom tényleg kezd elkorcsosodni. De ez a társadalom/környezet által előírt cselekvés sorozatok lekövetése csak a tapasztalatlan tinikre jellemző, akik utánozzák a felnőtteket. Sajnálom, hogy csak rossz tapasztalatokat látsz magad körül. Tényleg elég sok kapcsolat hazúg és csalfa és csak az érdekeken alapszik, de azért ez nem általános. Azért nem vagyunk mazohisták és főleg nem alapvetően rosszak. Az ember eredendően nem szeret szenvedni, márpedig ha az ember olyan kapcsolatban van tartósan, amit nem élvez, az szenvedés. Vannak még tisztességes emberek a földön, akik tényleg a másikra kíváncsiak és nem önös érdekek vezérlik, mármint pénz, karrier, hírnév...stb. Valamilyen szinten, ha belegondolsz, te is önző vagy, mert csak dugni akarsz, de nem vagy kíváncsi egy hús-vér nőre, hiszen már eleve leírtál minket, hogy úgy sem bízhatsz meg bennünk. Te is csúnya véleménnyel vagy rólunk, általánosítassz és ezáltal megbántol minket. Te magad tükrözöd azt a világszemléletet, amelyet annyira megvetel, te magad képviseled a nőkhöz és a kapcsolatokhoz való hozzáállásoddal. Javaslom keresd egyszerűbb, de tisztességes lányok társaságát, meglátod, hogy őszintén fognak feléd közeledni és igazán rád lesznek majd kíváncsiak. Meglátod majd, egy igazi társ mennyi boldogságot tud adni, mennyire ki tudja tölteni az ember életét. Gondolkodj el logikusan azon, hogy annyi pár közül nem igaz, hogy nincs egy sem, akik igazán szeretik egymást. Hosszúra sikeredett a véleményem, bocsi. A kúrvázás viszont nekem eléggé kiábrándító dolog. Tudom, hogy ti férfiak ezen nem háborodtok úgy fel, de nekünk nőknek tényleg gusztustalan a dolog, márha arra gondolunk is, hogy képzeld el előtted mondjuk egy órával vajon ki és mit csinált azzal a nővel?
2009. máj. 20. 19:57
 12/12 anonim ***** válasza:

A k*rvázás szerintem teljesen rendben van.

Nem mindegy, hogy a diszkóban ismerkedsz meg egy miniszoknyás ribanccal, az egyetemen egy buliban, a társkeresőn egy szexéhes macával, vagy pedig fizetsz érte?

K*rvázni sokkal inkább megéri, nem kell szenvedni, ajándékokat venni a csajnak, mire végre hajlandó lefeküdni veled.

Az más kérdés, ha nem szoktál ilyen miniszoknyás ribanc csajokkal ismerkedni (az utcán 70%-ban ilyenek járkálnak, most egy jó páran magukra fognak ismerni), hanem csak a valódi kapcsolatot keresed...

Szóval én azt mondom, hogy a k*rva az majdnem olyan, mint az önkielégítés, csak sokkal jobb. Aztán ha összejössz egy normális lánnyal, akkor már nem lesz szükséged önkielégítésre, k*rvára.

2009. máj. 21. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!