Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Andriol Testocaps 40mg kúrát...

Andriol Testocaps 40mg kúrát érdemes csinálni? (azért gondoltam erre mert 6dobozzal tudnék szerezni eredetit patikából)

Figyelt kérdés

nem a legolcsóbb cucc és nem is a leghatásosabb de legalább tuti nem kamu sz@r!!

mi a véleményetek erről az anyagról?van olyan aki használta?

tudom nem a legjobb szer nem várhatok tőle hihetetlen tömegnövekedést(egy ismerős szerint kicsit jobb mint a szemes Stanozolol(abból is az eredeti persze)

napi 6kapszulára gondoltam 4óránként beszedve hogy a

legjobb legyen a hatása...max másfél hónapig szedném..

utána kellene Zitazonium és Clomid? úgy tudom nem..

remélem Clint is válaszol mert az ő véleménye rengeteget számítana..

köszi a hozzászólásokat előre is!!

2011. máj. 22. 19:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

mark86

nem nagyon özönlenek a válaszok barátom!

clint-nek nem tudsz írni privátba?

2011. máj. 22. 20:37
 2/14 A kérdező kommentje:

hát nem igazán:D:D

pedig nem full tudatlanba irtam ki a kérdést szerintem...

inkább sokan leszarják... megint egy kokszos f@sz és lép is tovább:)akkor rá kell írjak Clint-re privátba..

Márk86-naked mi a véleményed erről a cuccról?

2011. máj. 22. 21:18
 3/14 anonim ***** válasza:

én nem értek hozzá...

;)

2011. máj. 22. 21:19
 4/14 °:Amigo:° ***** válasza:

Nagyon minimális a hatása.

Ha 4 óránként veszel be egyet, akkor a tesztoszteron-koncentráció soha nem lesz magas.

Egyetlen értelmes felhasználási terület a doppingellenőrzés előtti használat, amikor segít az izomzatot megtartani és hamar kiürül a verseny előtt.

Ekkor viszont aromatáz -gátló kell mellé.

Sztem add el versenyzőknek, és vegyél normális tesztót (az az egy, amit még lehet kapni eredetit Mao.-on)

Az Omnában még nem csalódott senki :-)

2011. máj. 22. 21:31
 5/14 TOMAtm ***** válasza:

ha van rá ZS-d akkor toljad,mert úgy tudom rettenet drága ha kúrához akaord használni.valóban kicsit jobb mint a stana,de igazából szerintem amit azzal elérhetsz azt sima naturállal is elérheted,csak max tovább tart.

a kamu sz*rokról meg annyit h ha soha nem kokszoltál akkor a leggyengébb cucc is atombombának fog látszani a saját szemedben,mert nem ehhez vagy hozzászokva.de ez kétélű fegyver ám,mert amikor elfogy a cucc és kisebb meg gyengébb leszel akkor jön majd az erősebb kúra aztán a mégerősebb és ez egy ördögi kör,ezt olyan érti csak akinek van viszonyítási alapja.vegyük pl a kocsikat.ha egy szakadt 1200es zsigád van és átülsz egy vadiúj 2000es kocsiba aztmondod aztak*rva de állatul megy,deha egy 6000es aston martinból ülnél át akkor mit szólnál?ez itt a buktatója a dolognak.ha egyszer belekóstolsz,nincs megállás,vagy elfogadod ami marad azt.

2011. máj. 22. 21:31
 6/14 A kérdező kommentje:

értem..ép ez az hogy nem az első kúrámm lenne..

már volt dologom danabol-lal és Stanozolol-lal is..

erre a cuccra azért gondoltam mert nincs kedvem kamu sz@rokat szedni vagy szúrni..

sokan ajánlották a Testosteron Enantát-ot(Galenika) mert állítólag"abból van a legkevesebb kamu" kamu mindenből van meg jó is csak ki kell fogni a környéken nem künnyű jót találni semiből..lehet az enantát-ot kellene bepróbálni mi e véleményetek??

2011. máj. 22. 21:57
 7/14 °:Amigo:° ***** válasza:

Van ám több lehetőség is.

Amerikában már megszokott dolog, hogy a testépítők saját maguknak készítik az anyagot.

Így tuti benne lesz, a kívánt minőségű és mennyiségű hatóanyag.

Mi szokás szerint le vagyunk maradva 10-15 évvel, nálunk még el lehet adni mindenféle gagyi, thaiföldi putriban készült szarokat, aranyárban.

Én már magamnak csinálom itthon, a hatóanyagot és kellékeket kintről meg lehet rendelni.

Ha tudnátok mennyibe kerül, sírva fakadnátok :-))))

Ilyen minőséget nem kapni sehol...

2011. máj. 22. 22:34
 8/14 TOMAtm ***** válasza:

sajnos Amigo-nak igaza van teljes mértékben.a Pakisztáni istenkirály sustanon is előállítható egy baranya megyei kifőzdében(és tényleg!)

Valóban többre mennél Enantáttal,tegyél mellé boldenont vagy decá-t(ami megintcsak ritkaság).8-10 hétig nyomhatod,közepétől mehet stanazolol is.utána nolvadex(vagy zitazonium) 2 hetére az utolsó adagtól meg 5 naponta a HCG.ja a kúra alatt nemárt proviron mert a teszto aromatizál és ugye nem zsírban szeretnénk eredményeket elérni(igazából bármilyen anti-aromatáz jó,legjobb a Gaspari Novedex,ha ezt szeded valszeg még HCG sem kell a kúra végén)

2011. máj. 23. 18:19
 9/14 A kérdező kommentje:

értem..akkor marad az Enantat-heti 2-re gondoltam szerintetek sok lenne? azért gondoltam 2-ampullára/hét mert lehet nincs meg benne a kellő hatóanyag-bár Szabadka nem a vélég végén van de ki tutdja(emberem onnan hozza gyógyszertárból)ha minden igaz:)

mire érdemes figyelni a Galenikás Enantát-nál? az ampullák feliratozás,doboz ezekre értem...

köszi a segítséget!!

2011. máj. 23. 18:56
 10/14 °:Amigo:° ***** válasza:

Heti 2 enantate nem sok, főleg ha túl olcsó cuccról van szó.

(utoljára 350 -ért kináltak Galenikas tesztot, de annyiért se kell)

:-)

Namost ha gyógyszertárinak mondják akkor nem lehet olcsó, ha olcsó, akkor az UG gyártmány, ami vagy ó vagy nem...

3-4 éve próbálkoztam vele, 2-3 napig éreztem némi hatást úgyhogy szerintem kevés propionate észter lehetett benne, de miután átálltam Omnadrenre, egyből éreztem a különbséget.

Tudtátok, hogy a tesztoszteron észtertől függően 1-2 dollárba kerül nagyker áron grammonként (1000 mg.)

Az ampulla és a csomagolás többe kerül, mint maga a hatóanyag :-)

Lehet el is kezdem gyártani....

:-)

2011. máj. 24. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!