Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Andriol Testocaps 40mg kúrát...

Andriol Testocaps 40mg kúrát érdemes csinálni? (azért gondoltam erre mert 6dobozzal tudnék szerezni eredetit patikából)

Figyelt kérdés

nem a legolcsóbb cucc és nem is a leghatásosabb de legalább tuti nem kamu sz@r!!

mi a véleményetek erről az anyagról?van olyan aki használta?

tudom nem a legjobb szer nem várhatok tőle hihetetlen tömegnövekedést(egy ismerős szerint kicsit jobb mint a szemes Stanozolol(abból is az eredeti persze)

napi 6kapszulára gondoltam 4óránként beszedve hogy a

legjobb legyen a hatása...max másfél hónapig szedném..

utána kellene Zitazonium és Clomid? úgy tudom nem..

remélem Clint is válaszol mert az ő véleménye rengeteget számítana..

köszi a hozzászólásokat előre is!!

2011. máj. 22. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hali, ha megvan az andriol még akkor engem lehet érdekelne pár dobozzal, írj és megbeszéljük.
2011. máj. 27. 21:39
 12/14 anonim válasza:
Hali ha van egy doboz engem is érdekelne =)
2011. máj. 29. 21:06
 13/14 °:Amigo:° ***** válasza:

Mit akartok 1 doboz Andriollal ?

Mi visz rá bárkit is, hogy ezt szedje, amikor egy 800 forintos Omnadren felér 1 egész doboz Andriol-al ?!

Tán doppingtesztes versenyre készültök ?

Akkor nem szóltam :-D

2011. máj. 30. 10:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem van itthon vagy 3 dobozzal és kellene még egy pár hogy kezdjek vele valamit :)
2011. máj. 30. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!