Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A legjobb barátommal tegnap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátommal tegnap este beszéltünk arról, hogy jó lenne kipróbálni milyen azonos neművel. Érdemes belevágni? 19/F

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 21:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
31%
Jaj ne akarjátok már bedumálni h csak született bu7ik vannak, egy csomóan később akár felnőtt korban válnak azzá!! és igenis ha elkezdik 19évesen, akkor elég komoly veszélye van, h azzá is válik, mert bizony ha nem lenne mindkettőben(!) ott a hajlam, akkor nem ilyeneken gondolkoznának... szóval mégha eddig nem is kerekedett felül rajtuk ez az érzés, biztosíthatlak kis válaszolóm, h elég erősen homoooooooooo vagy!!! meg ez is milyen már itt a bu7ik sorra lepontozzák a nem bu7ikat... és még mi legyünk toleránsak?? pfffffffff
2009. máj. 20. 16:29
 22/26 anonim válasza:

Először is: minek ítélitek el a melegeket? ugyan olyan emberek mint a heterók.. nem? miben különböznek ? Mert szerintem semmibe se... Én tök heteró vagyok, de van normális eszem, és át tudom gondolni a helyzetet hogy ha ők ilyenek és így szeretik egymást. akkor most mi van? Ha jön két csaj kézen fogva meg pl. ha le állnak smárolni egy bálvárosi tömegbe. akkor mindenki: "de meg tudnám du.ni őket." na és ha két pasi jön.. ne nézz rájuk meny el mellettük ha zavar.. ha meg nem zavar akkor néz rájuk és kész... sztem ennyivel ellehetne rendezni a meleges dolgot. csak mindenki élvezi hogy le tudja őket bu_i_ni...

Másodszor: HA ki akarjátok próbálni akkor miért ne? Ki tiltja meg? Senki!!! Azt csináltok amit akartok szabad ország van...

2009. máj. 20. 21:57
 23/26 anonim ***** válasza:

Igen szabad ország van , de nem nyilvános helyen kéne megkérdezni hogy " a barátom seggébe élvezhetek e vagy sem"....mert először is undorító és nem itt kéne tanácsokat kérni mert ez nem meleg fórum biztos vannak erre specializálódott oldalak google kereső-->melegek

Ott kéne kutakodnod.

2009. máj. 24. 10:15
 24/26 anonim ***** válasza:

Már miért ne itt kérdezze meg?!

Tudod az az oldal neve, hogy gyakorikerdesek.hu és az alcím pedig az, hogy AMIT MÁSHOL NEM MERTÉL...ITT MEGKÉRDEZHETED!

Szóval igenis helye van ennek a kérdésnek itt!

Ha pedig irritál, akkor sem a kérdést, sem pedig a válaszokat nem kötelező elolvasni, pláne nem hülyeségeket befirkálni.

2009. máj. 24. 11:03
 25/26 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem hülyeség amit írok , aki a legjobb barátja popójában turkál az HOGY NE LENNE MÁR B*ZI B+?!?!
2009. máj. 24. 16:37
 26/26 anonim ***** válasza:
Megvolt a próba?
2009. máj. 24. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!