Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A legjobb barátommal tegnap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátommal tegnap este beszéltünk arról, hogy jó lenne kipróbálni milyen azonos neművel. Érdemes belevágni? 19/F

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 21:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
szerintem utána nem tudnátok ugyanúgy nézni egymásra, és mindketten cikis helyzetben éreznétek magatokat a másik előtt. Szóval, ha ki is próbáljátok, szerintem nem egymással kéne..
2009. máj. 18. 21:20
 2/26 anonim ***** válasza:
18%
Jaj, te jó ég, már itt is terjed a kór!!!! Förtelem!!!!! Aberrált buzeránsok... és gondolom természetesen szdsz szavazók..
2009. máj. 18. 21:26
 3/26 anonim ***** válasza:
26%
Ha be akartok buzulni, nyugodtan.... ;)
2009. máj. 18. 21:28
 4/26 anonim ***** válasza:
81%
első válaszoló vagyok. a többieknek üzenem, hogy a kíváncsiság nem egyenlő a homoszexuálissággal. szerintem normális, hogy kíváncsiak. nyugodtan pontozzatok le.. -.-
2009. máj. 18. 21:30
 5/26 anonim ***** válasza:
92%

21:26-os! attól hogy vki meleg vagy legalábbis nem ítéli el a melegeket nem lesz egyből szdsz szavazó. Én meleg vagyok, de nem beszélek se nyávogósan és nem vonulok itthon fel, és igenis nemzeti gondolkodású vagyok! Amúgy meg bunkó paraszt vagy!

Kérdező: Sztem nyugodtan próbáljátok ki egymással is. Nem hinném, hogy ettől rosszabb lehetne a kapcsolatotok, sőt max. plusz egy közös élmény!

2009. máj. 18. 21:31
 6/26 anonim ***** válasza:
66%

próbáljátok ki egymással

ettől még nem lesztek b*zik, csak ha lánnyal többé soha, nem kell aggódni

2009. máj. 18. 21:35
 7/26 anonim ***** válasza:
20%
21:36-os! Akkor nálad valami nagyon sántít! Ha nemzeti gondolkodású vagy, akkor bizonyára ismered, tiszteled a hagyományos egyházi erkölcsi családi normákat.. De akkor mégis hogy jutottál el ide, hogy már a hagyományos családmodell, a nők már nem is jók neked.. valahogy nehezen tudom a kettőt összepárosítani. De az mindenesetre biztató h legalább nem vonulgatsz az utcán és nem irritálod vele a (most még) többséget!
2009. máj. 18. 21:46
 8/26 anonim ***** válasza:
43%
21:31 az előzőben, bocs..
2009. máj. 18. 21:47
 9/26 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem is próbáljátok ki nyugodtan egymásssal! Ha mindketten kíváncsiak vagytok, minek mást keresgetni?

És a baráti kapcsolatotok is szorosabb lehet.

2009. máj. 18. 21:54
 10/26 anonim ***** válasza:
87%

Tudod azt kéne a heteroknak megérteni, hogy az hogy valaki meleg az nem egyéni választás kérdése. Engem nem kérdezett meg senki, hogy én az akarok-e lenni. És ha ez választás kérdése lenne, gondolj bele ki az a hülye, aki azt választaná, hogy meleg lesz, mert így rengeteg ember fogja gyűlölni, nem lesz normális családja, nagy eséllyel magányos lesz egy életen át...és sorolhatnám. Ezt senki sem akarhatja magának.

Ha neked valaki azt mondaná, hogy egy homoszexuális csapcsolatban kell leélned az életed, te sem tudnád belekényszeríteni magad. Nekünk miért kéne ezt fordított helyzetben csinálni?

2009. máj. 18. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!