Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találhatok Szegeden prostit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok Szegeden prostit?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hülyén hangzik de most ez a kérdésem, elvileg itt lehet bármit kérdezni.. szóval hol lehet utcán vagy melyik környéken lehet találni, nem főutakra gondolok.

Nem is internetesre, sima utcaira. Létszíves ne offoljatok.

2009. máj. 16. 12:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
90%
Jó nagy balhét robbantott ki ez a kérdés is :D:D. Amúgy nem vagyok, szegedi ezért nem tudom sajnos :S
2009. máj. 16. 14:05
 22/31 anonim ***** válasza:
ha mindenképpen prostituálthoz szertnél mennei,akkor igényeshez menj,aki valmiylen bárban van,vagy bordéylházban. ott azért több a higiénia.
2009. máj. 16. 16:23
 23/31 anonim ***** válasza:
4%
Szegeden
2009. máj. 17. 13:10
 24/31 anonim ***** válasza:
77%

utcai harcost láttam már déltán, kora este az állatkert előtt, előfordulhat még kifelé a bajai úton és tuttira látni egyet mindig kifelé az M5-ös körforgó előtt a buszmegállónál.

hozzáteszem jó nőt nem igen láttam, megállni nem állnék meg nekik, de lelked rajta...

ha nagyon rá vagy kattanva én is azt mondom keress inkább egy lakáson rendelőt! javaslat: szegediboszorkanyok.hu

2009. máj. 19. 17:14
 25/31 anonim ***** válasza:
22%

A válasz megírásának időpontja: 05-16 13:30

Egy szóval nem mondtam, hogy nem lehet más munkád. Tudom, manapság nehéz munkát találni, jól élni, de a többség szívesebben mosogatna egy étteremben vagy söpörne egy áruházban, minthogy eladja a testét, és ezzel elveszítse a női büszkeségét stb..

És persze az is lehet, hogy úgy tudják mások, hogy recepciósként dolgozol, mi lesz, ha esetleg mégis kiderül? Ugyanis semmi sem lehetetlen. Majd jól meglepődsz mi?

60 nm-es ház? Kertes, 3 emeletes, 360 nm-es és ami a legfontosabb, minden kis berendezése TISZTESSÉGES MUNKÁBÓL lett megvéve.

2009. máj. 19. 17:44
 26/31 anonim ***** válasza:
Ja a havi 60-100000ft os fizuból mi? A buszon meg bliccelsz :::_))))))))))
2009. máj. 19. 19:48
 27/31 anonim ***** válasza:
Ja egyébként azért kérdeztem hogy megkérdezik e a gyerekeitek hogy honnan van a lakásotok mert az én 60 nm lakásomról majd kérdezhet a gyerekem... Ha a tieid elhiszik hogy tisztességes munkából 360 nm kertes ház akkor az enyém is elfogja hinni hogy úgy gyüjtöttem össze. A mai világban egyébként 360 nm -es ház felépítése kb 50-60 mill ft + a telek 5-25mill ft városoktól függően akkor ki lehet számolni hogy mennyi idő alatt spórolsz meg ennyit tisztességes munkával.
2009. máj. 19. 19:52
 28/31 anonim ***** válasza:
De az is lehet anya adta a telket anyós meg a vállalkozót fizette és neked meg megkellet venned a benne lévő bútort. Ne felejcsd el hogy 20-25 éve más világ volt.
2009. máj. 19. 19:54
 29/31 anonim ***** válasza:
Ja és a kérdésre válaszoljatok inkább mert az még nem nagyon történt meg :-))) Lehet lepontozni!!!
2009. máj. 19. 19:56
 30/31 anonim válasza:
Vadaspark környéke, Bajai út.
2010. okt. 30. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!