Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találhatok Szegeden prostit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok Szegeden prostit?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hülyén hangzik de most ez a kérdésem, elvileg itt lehet bármit kérdezni.. szóval hol lehet utcán vagy melyik környéken lehet találni, nem főutakra gondolok.

Nem is internetesre, sima utcaira. Létszíves ne offoljatok.

2009. máj. 16. 12:31
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
28%
Tényleg? És megmondod h mi jó ebben az egészben? H minden nap mással kefélsz, és nem tudsz kialakítani komoly kapcsolatot, vagy legalább egy pasival szexelni?? Na meg h eza "foglalkozásod", ebből élsz meg.. Undorító, még ha óvszerrel is csinálod.
2009. máj. 16. 13:11
 12/31 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem dögöljenek meg azok akik ingyen összevissza kefélnek!!!!! Van olyan ismerősöm aki már megszámolni sem tudja hogy hány palival volt eddig és mindezt ingyen!!! Lehet hogy én sem tudom már számon tartani de legalább a jövőmet bebiztosítom anyagilag!!!!!! Nem fogok 30 évig lakástörlesztőt fizetni illetve a gyerekeimre adósságot hagyni!!!!!
2009. máj. 16. 13:13
 13/31 anonim ***** válasza:
87%
Pl. ez a jó benne!!!!! Én nem sírva eszem a vajas kenyeret:-))
2009. máj. 16. 13:14
 14/31 anonim ***** válasza:
46%
Pont ez érvényes az ingyelő cigányférgekre is, mint a prostikra. Más ember beledöglik, annyira megerőlteti magát h legyen miből megélnie, annyit dolgozik, az ilyen szánalmas undorító férgek, mint te cs kiállsz az utcára és várod h vmi gyökér megpakoljon.. legundorítóbb dolog a világon. Ez a realitás.
2009. máj. 16. 13:19
 15/31 anonim ***** válasza:
38%

De védjétek őket cs nyugodtan..

Ők már nem emberek a szememben! 13:19es.

2009. máj. 16. 13:21
 16/31 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem is azoknak kéne headshot, akik ingyen kefélnek bárkivel. Több, mint undorító.

A hivatásosokkal nincs különösebb bajom. Attól függ, hogy miért választották ezt a foglalkozást..

Láttam, hogy itt írt is egy ilyen hivatásos.. Na hozzád lenne egy kérdésem (:

Ahogy említetted, ha majd lesznek gyerekeid, nem kell majd azon aggódnod, hogy mit esztek, lesz pénz minden. De mit fogsz mondani nekik? Honnan lett ennyi pénz? Hát kislányom prosti voltam, kiálltam útszélére? (Tudomtudom te esetedben nem útszéle.) Ezen gondolkodtál már? Mert nekem ha ilyen anyám lenne, már ne haragudj, de letagadnám.

Kérdezőnek: Csak gratulálni tudok.. Amúgy szerintem úton útfélen prostikba botolhatsz.

2009. máj. 16. 13:22
 17/31 anonim ***** válasza:
94%
Attól függetlenül mert Prostiként dolgozok ha hiszed ha nem nekem is lehet rebndes szakmám amit itthon művelhetek. A prostitució csak egy "mellék kereset" Amit akár egy jól menő üzletbe is belehet fektetni. Ha majd egyszer gyerekem lessz biztos nem fogok dolgozni de már előtte se mert ha párkapcsolatban élnék biztos hogy nem dfolgoznák. Azon kívül pont azért dolgozok külföldön hogy a környezetenben senki ne tudja meg hogy mit csinálok és láss csodát mit tud mindenki ? : Hotelben dolgozok recepciósként!!! Szerinted ott nem lehet jól keresni???? Azt sem állítom hogy milliomos vagyok vagy leszek egyszerüen a minimumot megteremtem magamnak ami jelen esetben lakás + egy kis befektetett pénz. Tudod van aki ezt megkapta a szüleitől , párjától vagy legalább egy kis segítséggel indulhatott el az élet útján.Én nem ezek közé tartozom és nem is várom el az anyukámtól hogy lakást vegyen nekem.
2009. máj. 16. 13:30
 18/31 anonim ***** válasza:
90%
Tőletek a gyerekeitek megkérdezték hogy anyu honnan van egy 60nm es lakásunk??????
2009. máj. 16. 13:41
 19/31 anonim ***** válasza:
24%
Dolgozzatok már rendesen, mint minden NORMÁLIS ember!!
2009. máj. 16. 13:50
 20/31 anonim ***** válasza:
90%

Jót röhögtem a válaszokon.:)

Egyébként ha a kérdező igénybe szeretni venni egy ilyen szolgáltatást, akkor hagyj csinálja elvégre az Ő ÉLETE.

2009. máj. 16. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!