Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találhatok Szegeden prostit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok Szegeden prostit?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hülyén hangzik de most ez a kérdésem, elvileg itt lehet bármit kérdezni.. szóval hol lehet utcán vagy melyik környéken lehet találni, nem főutakra gondolok.

Nem is internetesre, sima utcaira. Létszíves ne offoljatok.

2009. máj. 16. 12:31
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
6%

Ilyen primitív kérdéseket nem itt kéne kérdezned, még ha itt BÁRMIT is szabad!

Remélem vmi komoly betegségben, pl AIDS-ben megdöglesz. :)

Egészségedre.

2009. máj. 16. 12:36
 2/31 A kérdező kommentje:
Ezt kívánom neked is kedves barátom, kettőnk közül te vagy a primitív. :)
2009. máj. 16. 12:38
 3/31 anonim ***** válasza:
25%
Hát én biztos h nem abban fogok megdögleni, mivel nem vagyok prosti. :)
2009. máj. 16. 12:41
 4/31 anonim ***** válasza:
66%
Attól még lehetsz beteg mert nem vagy prosti. Az hogy valaki prosti még nem jelenti azt hogy beteg is!!!!! Ha tudni szeretnéd akkor a közösülés kizárolag óvszerrel történik!!!!!!!!
2009. máj. 16. 12:43
 5/31 anonim ***** válasza:
97%
Nézd meg a blikk társkereső rovatját ott lehet hogy találsz lakáson dolgozó lányt! Többet nem tudok mondani:-))
2009. máj. 16. 12:44
 6/31 anonim ***** válasza:
19%

12:43asnak: Na és ezt honnan tudod? Volt már részed közösülésben egy prostival? Mert akkor boccs. Jameg, pont k*rvák fognak szexelni óvszerrel, mi? :DDDD

Halál az összes pénzért b*szó k*rvára. ( mert ezek azt csinálják, NEM közösülnek.)

2009. máj. 16. 12:49
 7/31 anonim ***** válasza:
93%
12.43 as vagyok. Nem nem voltam még prostival maga a prosti vagyok!!! Köszönöm szépen a jó kívánságaidat és viszont kívánom. Ha hiszed hanem nem tudnának annyit fizetni hogy valakivel óvszer nélkül legyek!!! Az utcán álló lányokról nem tudok nyilatkozni én korábban lakáson dolgoztam most külföldön. Ott nem szokás össze vissza kefélni védekezés nélkül.
2009. máj. 16. 12:59
 8/31 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó te valószionüleg 14-17 év között vagy és szemmel láthatóan fogalmad sincs a prostituáltakról.Ez nem baj,de akkor pszt inkább.. Már miért ne használnának óvszert a prostik?? Szerinted össze akarnak szedni valami nyavalyát és beledögleni? Nyomjad a b.zi nevetős fejeidet,nagyon vicces..

Kérdezőnek: estefelé járkálhatmál random,eldugott utcákban,hátha rábukkansz egy kettőre

2009. máj. 16. 13:02
 9/31 anonim ***** válasza:
90%
Sajnálom,közben már irtak,a 12:49-esnek irtam !!
2009. máj. 16. 13:02
 10/31 anonim ***** válasza:
64%
12.49::: Ha még nem voltál prostival te honnan veszed hogy nem használnal óvszert????? Olvastad egy könyvben vagy mi???? Azt ne mond már ha a pasi nem akar gumi nélkül sexelni akkor a prosti erőszakoskodik. Van még mit tanulnod az élettől kislány/kisfiú :-)))
2009. máj. 16. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!