Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmet "megujjaztam"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet "megujjaztam" (még szűz) az elején élvezte, majd amikor már teljesen bedugtam az ujjam kb 5-6 centire, akkor fájt neki. Mit csináljak másképp, hogy legközelebb tökéletes legyen?

Figyelt kérdés
Előtte volt sok előjáték elég nedves volt már szal nem az a probléma. Lehet csak nagyon izgult?
2009. máj. 12. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

elég nedves volt... nem tudom nálatok h van, de nálunk is ugyanaz a helyzet, mivel nekem csak "elöl" nedvesedik a hüvelyem, úgy 2-3 cmig, utána már száraz és fáj. ilyenkor a barátom segít, ha van síkosító akkor azzal, ha nincs, akkor a kinti nedvességet valahogy bejuttatja :)

lehet h nálatok is ez lehet a probléma

2009. máj. 12. 09:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Neki 5-6 centiméterre a nyílástól is kb ugyanannyira volt nedves, vagy csak minimális különbséggel mert én nem éreztem.

köszi a választ

2009. máj. 12. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:
58%

Ha sokat ujjazod, akkor nem lesz már szűz!

Nekem már egy ujjazott csaj nem tartozik a szűz kategóriába, lényegtelen mivel, de idegen férfi már járt benne, behatolt, kielégítette, szexelt vele a legintimebb testrészével.

30/F

De ha már így van, csináld több érzéssel, finoman, rá figyelve!

2009. máj. 12. 10:48
 4/5 anonim válasza:
78%
halika! én csak nem rég regiztem ide és miket olvasok, és itt meg szinte önmagam elé kerűltem. mi is nem rég kezdtünk el közösen kielégíteni egymást és most volt 1x hogy betolta hát nekem 1 ujj is fájt pedig élveztem elötte és nedves is voltam azt megált éslasan folytatta és utána nem mondtom hogy élveztem de megszoktam .azt kihúzta és az ujjával nem csinálta hogy köv nek mi lesz nem tudom de én bízok benne és ez a lényeg nálatok is bizzál benn és légy nagyon édi hozzá.nekm pl jó volt hogy mondot pár nagyon éde szót nyugtatásul és nagyon jól esett:)) ahm mindjárt elbőgöm magam:)
2009. máj. 12. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy fájt neki mivel a hüvely alapból egy szűk nyílás annak is tágulnia kell nekem is a mai napig fáj először mikor a barátom behatol aztán persze kitágulok és minden oké... az is lehet hogy hozzáértél a szűzhártyájához ami szintén fájdalmas lehet neki! szerintem legyél kicsit finomabb, türelmesebb és mindig kérdezd meg éppen milyen érzés neki... egy idő után rá fogsz érezni, mit szabad és mit nem...
2009. máj. 13. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!