Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Úgy érzem kicsi vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem kicsi vagyok a barátnőmbe, miért lehet ez?

Figyelt kérdés

úgy érzem hogy kicsi vagyok a barátnőmhöz képest.

és itt nem a magasságra gondolok.néha úgy érzem hogy ő szinte nem is érez egnem. pedig nem kisujj méretű a szerszámom. (van néhány gumi ami fel sem megy, mert kicsi.mármint a gumi.)és barátnőm sem tág. csak valahogy fura.. ő még nem ment el, a gumira nem fongnám mivel exxxtra véknyat használunk. miért leet ez?

F/16

ja igen, ő 17.

2009. máj. 11. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
bocs ha indiszkrét vagyok, de mekkora a "szerszám"? am meg nem tartom valószínűnek h nem érez... nem minden csaj tud szex közben elmenni, próbáld orálisan úgy sztem tuti sikerülni fog.:) sok sikert:)
2009. máj. 11. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak kicsinek érzed a gumit, hidd el... Nem valószínű, hogy 6 cm átmérőjü löncsöd van, attól inkább visítana, nemhogy kicsi lennél...

Sok váladékot termel, és jól csúszik, sztem ettől érzed ezt:)

Próbáld meg orálisan kielégíteni, menni fog:)

-Reaper-23/F

2009. máj. 12. 00:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy barátnőd nem képes a hüvelyi orgazmosra és ezért látod rajta hogy nem élvezi annyira.

Csináljátok olyan pózban hogy kézzel rátudj segíteni és hidd el el fog élvezni és jobban is fogja élvezni az aktust.

Legalábbis én ezt tapasztaltam.

2009. máj. 12. 01:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak ő nem érez, vagy te sem érzed őt?

A hüvely normálisan először kitágul, hogy jól beférjél - aztán a külső harmada összehúzódik pont a méretedre. Ha nem érez eléggé, akkor nem húzódik jól össze. Orvost kérdezzetek meg erről.

Amúgy tényleg ez a megoldás: vagy nyalakodni - vagy, miközben benne vagy, kézzel ingerelni kell a csiklóját is (amelyikőtök éppen eléri).

Próbáljátok csak ki!

2009. máj. 12. 02:40
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

ha kicsi vagy nolj meg

ha meg a micsodád kicsi akkor majd szakít veled a barátnod mer ha nemtudod kielégíteni akkor minek legyen veled?

hulye kérdésre hulye válasz :D

2009. máj. 12. 10:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem mondta hogy nem érez.. csak én nem vagyok biztos benne mert még nem ment el.
2009. máj. 12. 14:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Én az első próbálgatásoknál szintén nem éreztem semmit, pedig elég szűk vagyok, barátomnak pedig elég megtermett szerszáma volt. Aztán egyszer csak elkezdtem érezni és élvezni a dolgokat :) Lehet nálatok is csak ez van.
2009. máj. 13. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!