Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem, beleszerettem a barátnőmbe, akivel eddig csak barátok voltunk?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok. A helyzet az, hogy egy helyen dolgozunk, elég sokat beszélgetünk, és mély dolgokról beszélgetünk, el nem járunk együtt sehova, csak ilyen beszélgető barátok vagyunk (az ismeretség még csak 2-3 hónapos, de csak kb. 2-3 hete lett ilyen komoly). Én már elkezdtem utalgatni rá, hogy lehet, hogy én többet érzek iránta, erre elmondta, hogy Ő is szeret, de csak, mint embert/barátot (úgy mondta, hogy már az első találkozásunkkor úgy érezte, hogy megbízhat bennem és, hogy kevés ember éri ezt el nála, ezt a mély beszélgetések valóban alátámasztják, nekem ebből az jött le, hogy érezhet valamit irántam). Ekkor azt hittem, hogy itt vége mindennek lebuktam, vége még a barátságunknak is, többet szóba sem áll velem.

Azonban a dolog nem így lett, azóta megemlítette, hogy egyszer össze kéne jönni egy beszélgetésre (a munkahelyi mély beszélgetések is megmaradtak, sőt mélyebbek lettek), de még nem tudja mikor. Ez egy hete volt azóta ez nem került szóba, még az erre, utaló kérdésemre sem. Én semmiképpen nem akarom elveszíteni a barátságát, de, nem tudom, hogy meddig bírnám, hogy csak barátok legyünk, főleg, hogy már nagyon vágyom egy párkapcsolatra (neki sincs most éppen komoly párkapcsolata), de ugyanakkor rajta kívül, nincs is csak egy barátom, akivel ráadásul eléggé eltávolodtunk mostanában egymástól. Szóval, most vagy elmondom neki, hogy én valószínűleg beleszerettem és akkor vagy nyit felém, vagy végleg megszakít minden kapcsolatot, ebben az esetben teljesen egyedül maradok, se, barát se senkim. És megint visszaesek a vegetáló élőhalottak szintjére (amiből egyébként neki köszönhetem, hogy egyáltalán kimásztam).

Vagy nem mondom el, így marad egy barátom, akivel szívesen együtt vagyok, és még szívesebben töltenék vele több időt is munkán kívül, pl. egy séta, beszélgetéssel stb., még annak az árán is, hogy ez csak barátilag történne. Viszont, ha mondjuk szórakozni, vagy beszélgetni, vagy ilyesmire hívna el, akkor végig attól félnék, hogy kitörne a mondanivalóm, és mindent elrontanék (így is alig tudom magam visszatartani, mikor Ő olyan őszinte velem mindenben és szinte minden nappal egyre többet mond el magáról).

Szerintetek?

2009. szept. 12. 16:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem. Hívd el randizni, találkozzatok végre munkahelyen kívül is. Aztán majd alakulgat. Konkrétan szerelmet vallani úgy hogy még nem is randiztatok kicsit ajtóstul tokostul módszer, várd meg vele legalább az első csókot.
2009. szept. 12. 17:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Nos én is hasonló szituban voltam...volt egy nagyon jó fiú barátom 6 éve lettünk barátok:)Először csak barátkozás,aztán én szép lassan beleestem,vagy legalábbis nagyon bejött.Mivel ő is adta a félreérthető jeleket,nyitottam felé,mire ő azt mondta, amit neked a barátnőd.Azután már nem tudtunk úgy beszélni mint előtte,mondhatjuk,hogy megromlott a kapcsolatunk,mert ezután már inkább csak haverok maradtunk,sokszor közösen buliztunk,néha dumcsi és ennyi.Én közben feladtam mert nem láttam reális esélyt arra,hogy valaha is együtt leszünk.Én közben próbáltam más srácok felé terelni a gondolataim,3-4 sráci betalált,de mindig visszakanyarodtam Hozzá:)Akkor azthittem kár volt,mert valahányszor együtt buliztunk közeledett felém,teljesen rám volt kattanva,majd másnap miután kijózanodott mint aki nem emlékszik,tagadott mindent.2 éven keresztül játszottuk ezt,mígnem elegem lett és leléptem.Pont érettségi után voltam,éreztem,hogy mennem kell,mert ez így nem kóser,így el is hagytam a várost,őt is minden kétségemmel együtt.Főiskolára kerültem és a 2 év alatt azthittem sikerült őt teljesen elfelejtenem.Már nem voltunk barátok,nem találkoztunk,köszöntünk egymásnak,nagyon de tényleg nagyon ritkán beszélgettünk de ennyi.Egy nap egy közös barátunk bulit rendezett,ahol ismét egymásba gabalyodtunk...amit addig nem mertem megkérdezni,hogy miért nem akar engem csak részegen,azt akkor megkérdeztem...kiderült,hogy végig szeretett ő is engem,de túl félénk volt ahhoz,hogy bevallja az érzéseit,merthogy a legelslegelején lerázott,aztán már nem mert közeledni,végül,ahogy ő fogalmazott,túl szép voltam,hogy igaz legyek és inkább elengedett...a szerelmünk így végül beteljesedett,felnőttünk mind a ketten a szerelmünkhöz,már másfél éve vagyunk együtt,én pedig kisbabát várok:)Nagyon boldogok vagyunk,egymás barátai és lelki társai is vagyunk:)

Ezzel csak azt szerettem volna érzékeltetni,hogy mindig van remény:)Úgyhogy remélj,légy őszinte barátja,tarts ki mindig mellette és meglátod eljön a te időd is.Talán csak úgy vagytok mint mi,hogy még nem nőttetek fel egymáshoz és a közös kapcsolatotokhoz:)Én szorítok neked:)

21 éves kismama:)

2009. szept. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!