Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek kell megvenni az óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kell megvenni az óvszert a fiúnak vagy a lánynak?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 00:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem úgy korrekt ha fele-fele arányba
2009. máj. 11. 00:50
 2/12 A kérdező kommentje:
jó de a dm-be és együtt menjünk?
2009. máj. 11. 00:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ez kőbe vésve. Úgy csináljátok, ahogy nektek jól esik. De itt a gyakkérdésen is sokan leírták már, hogy csinálják az ilyesmit (kibővítve a ki veszi a tabit kérdéssel is akár).
2009. máj. 11. 00:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem, életem első doboz gumijával én is félve somfordáltam, szintén a dm pénztárához. :) A férfi fogamzásgátlásról alapjáraton a férfinak kell gondoskodni, nem a lánynak, mint ahogy tabit sem a fú vesz.

De a lánynál is mindig legyen gumi! Hiszen a fiú is elfelejtheti újratölteni a készletet, és nehogy egy ilyen malőr álljon akadályt az együttlétnek. És főleg annak, hogy védekezzetek szeretkezés közben!

2009. máj. 11. 02:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
mi a baratommal mindig egyutt vesszuk az ovszert
2009. máj. 11. 04:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ, volt, hogy a páromnak szóltam hozzon/vegyen, volt, hogy én vettem egyedül, volt, hogy diszkréten a kezébe nyomtam az árát, és elküldtem, volt mikor ő kért vegyek, mert kifogytunk.

Nálam otthon mindig volt egy dobozzal, meg a páromnál is otthon, és "figyeltük" mikor fogy el.

2009. máj. 11. 08:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a fiunak. én nem is várom el h ő vegye. a tabit meg vegye a lyány.
2009. máj. 11. 10:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem inkább mindkettőnél legyen folyton, mint egyszer egyiknél se. Mi felváltva vettük, ahogy eszünkbe jutott.
2009. máj. 11. 11:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindegy ki, csak legyen. A boltokban sem azt nézik, /kisebb gondjuk is nagyobb annál/ hogy ni-ni! kotont vettek! ez mára már elfogadottá vált, ugyanolyan mintha betétet vennél. Nem kell parázni.
2009. máj. 11. 13:31
 10/12 anonim ***** válasza:
mi a párommal általában együtt mentünk el megvenni és fele-fele, de általában nála is és nálam is volt. Most kezdek szedni tabit és azt is fele fele arányban fogjuk venni, mivel az ő érdeke is, hogy ne legyek még terhes.
2009. máj. 11. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!