A Hannah Montana parfümök valók 10 éves lánynak? Melyiknek milyen illata van? Személyesen hol lehet megvenni? DM-ben van vajon?
Mintha Tesocoban láttam volna, de nem tudom, mert rohanós napom volt, lehet hogy Müllerben...De nem dárga, 1-2 eze forint, szóval nem csak menőbb helyeken van.
Nem rossz az illata, de nincs benne semmi különös kb mint vmi kis virágos dezodoré, pont egy 10 éves kislánynak való :)
hugom 10 éves, és a Jézuska Hannah Montana parfümöt hozott neki :)
Nagyon szereti :)
Nem használja eszetlenül, tudja, h amikor megy valahova, kicsit magára fúj és jó illata lesz :)
Sztem nyugodtan lehet neki venni, ez ugyis gyerekeknek valo :)
Nálunk a drogériában lehet kapni, de mi kisvárosban lakunk, itt nincs Dm, meg ilyesmi, de sztem ott is van.
Mi mulktor még a Pennyben is láttunk :D:D
17L
valók bizony,én is azt szerettem volna venni tesómnak karácsonyra(12éves)
Biztosan szeretni fogja,sok szerencsét hozzá:)
Ne pöccenj be, nem rosszból írta. Annyiból igaza is van, hogy ezek a mai parfümök ilyen szintetikus illatanyagokból vannak (még a drágák is...) és az károsítja az orr belsejét szédülést, hányingert okozhat, se a bőrnek, se a hajnak nem hiányzik, hogy ráfújjuk és minél később kezd el vele kapcsolatba kerülni, annál jobb.
Más kérdés, hogy mindenki szeret illatos lenni, a Hannah Montana népszerű a kislányok körében és mindegyik parfüm nekik van tervezve. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy melyik milyen illatú, mert én elég hülyén működök, nem azokat a szavakat használom az illatukra, amit általában szoktak. Például képes vagyok rámondani, hogy savanyú meg ilyenek.
DM-ben lehet kapni én is ott néztem, szagolgasd meg, szerintem tök mindegy melyik, mind finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!