Szerintetek szép Miley Cyrus/Hannah Montana?
Nos,kíváncsi vagyok a véleményetekre. :P
majd később elmondom a saját véleményemet is,ha kíváncsiak vagytok,de most senkit nem akarok befolyásolni.
Mondjuk pontoznátok,ha megkérlek titeket?
arc: 10/
stílus: 10/
alak: 10/
hang: 10/
ÖSSZKÉP: 40/
Igazából arra vagyok kíváncsi ,hogy szerinted ,hogy szebb Mileyként vagy Hannahként?
------------------------------------------------------------------------
Miley ->>
Szerintem nem kifejezetten szép, hanem különleges. De nagyon imádom, és a haja is gyönyörű.
16/f
Hannah-ként még gyerek volt.
Miley amúgy arcra kb 6, alak 9, stílus 6, hang 7.
Az alakja egész jó,legalább nem csontsovány.Azonkívül fotogén,szép sminkben,mint minden sztár.Reggel ébredés után nem hinném,hogy szebb az átlagnál.
Hannah Montanaként meg...hát nem tudom mit mondhatnék, semmiképpen nem szebb mint normálisan.
Hannah:
arc: 10/5
stílus: 10/0!
alak: 10/ 6
hang: 10/4
Miley:
arc: 10/ 6
stílus: 10/ 8
alak: 10/ 8
hang: 10/7
meg is magyarázom.hannahként ééérdekesen festi magát és a haja is szörnyű, pedig olyan fiatal. az életben egy fokkal szebb. a hangja pedig végülis ugyanolyan természetesen, de akkor inkább a dalokat hasonlítottam egymáshoz. de ha mondjuk angelina joliehoz hasonlítanám az arcukat/testüket, vagy madonnához a hangját, akkor minuszba esne a pontozás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!