Szerintetek szép Miley Cyrus/Hannah Montana?
Figyelt kérdés
Nos,kíváncsi vagyok a véleményetekre. :P
majd később elmondom a saját véleményemet is,ha kíváncsiak vagytok,de most senkit nem akarok befolyásolni.
Mondjuk pontoznátok,ha megkérlek titeket?
arc: 10/
stílus: 10/
alak: 10/
hang: 10/
ÖSSZKÉP: 40/
Igazából arra vagyok kíváncsi ,hogy szerinted ,hogy szebb Mileyként vagy Hannahként?
------------------------------------------------------------------------
Miley ->>
2011. júl. 26. 11:19
11/17 hot_kiss válasza:
Az arca tetszik a száját/mosolyát leszámítva és az alakja. Semmimás.
12/17 anonim válasza:
Azért ne a 15 éves képeit linkeld be :)
arc: 10/7
stílus: 10/9
alak: 10/9
hang: 10/7
ÖSSZKÉP: 40/30
13/17 anonim válasza:
arc : 10/8 /csak azért,mert az övé szebb,mint az enyém/
stílus : 10/6
alak : 10/7
hang : 10/7
ÖSSZKÉP : 40/20
Mileyként szebb
14/17 wikiikovacs válasza:
Szerintem nagyon szép,jó a stílusa és az alakja is a hangja pedig erőteljes, kirobbanó és tökéletes!:DD
15/17 anonim válasza:
Nem szeretem a jellemét a csajnak, de kinézetre nem rossz. Legyen 10/7. Szép csaj, szúrnám, de a viselkedése irritáló + számtalan szebb lány van.
16/17 Vinkó Márton válasza:
Szerintem szép. Nem értem mi baja van sok mindenkinek az arcával.
17/17 Vinkó Márton válasza:
Pontosabban nekem még fiatal korában (a Hannah Montana idejében) tetszett, most már annyira nem (a stílusa ma már biztosan nem (ki van tetkózva meg minden), meg arcra sem olyan bájos, mint régen). :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!