Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyek azok a színek, amik...

Melyek azok a színek, amik fiúnak/lánynak egyaránt jók? Gondolok itt a babakocsi színére- ha még nem tudjuk a nemét, de most szeretnénk megvenni.

Figyelt kérdés
2009. márc. 6. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekünk bordó-világoskék kockás babakocsink van, és kislányunk. A barátnőméknek hasonló, és két fiú. Sztem a zöld, narancs, citromsárga, drapp mindkét nemnek megfelelő. De a kislányomnak is van kék ruhája, és nem fiús benne. sok múlik azon, hogy milyen színeket kombinálsz egymással. Persze az árnyalat sem mindegy.
2009. márc. 6. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
tök mindegy a szín. Mi minden babacuccot ajándékba kaptunk örülünk, ha van mit ráadni a gyerekre. Nem finnyáskodunk.
2009. márc. 6. 15:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
mi babakocsink zöld-drapp kockás. és kislányunk van.
2009. márc. 6. 15:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi babakocsink sárga-kék.Kislányunk van.
2009. márc. 6. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
szürke-narancs
2009. márc. 6. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:

nekünk piros-drapp babkocsink van, ezt is örököltük +rengeteg babarucit a 3 unokabátyótól, de mindent ráadok a lányomra.

(úgy kombinálom össze a színeket, hogy ne csak sötét legyen rajta, vagy feldobjam vmi élénkebb, kedvesebb színnel.

pl sötétkékhez halványsárga, barnához rózsaszín stb)

de sztem nagyon jó unisex szín a zöld, a drapp, és vannak tök jó kombinációk is: szürke+narancssárga, zöld+sárga, stb

2009. márc. 6. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Ami nem jó(abból van kevesebb): rózsaszín és árnyalatai, meg a kifejezetten lányos színek. Egyébként inkább a minta a mérvadó-feltéve, hogy van rajta. A többi szín jó mindkét nemnek szerintem. Kék szemű lánykánknak a kék ruhák állnak a legjobban:)
2009. márc. 6. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel én a születéséig nem tudtam, hogy kislányom lesz, ezért úgy vásároltam, hogy fehér sárga drapp halványzöld halványkék színű lett szinte minden. A babakocsi sötétkék, de szerintem ez nem számít. Akkor kaptam meg használtan jó áron (bár mivel meglepi baba volt, később sem lehetett volna a neme alapján választani színt).

Én azon a véleményen voltam, hogy inkább legyen kicsit fiúsabb szín a lányomon, mint lányosabb szín a fiamon. Bár otthonra nem számít az sem, ha "hagyatékként", ajándékba kapja az ember.

2009. márc. 6. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!